Christine Lagarde, aki francia pénzügyminiszterként, majd az IMF vezérigazgatójaként szerzett magának nevet a nemzetközi pénzvilágban, elfoglalta helyét az EU széfjénél, az Európai Központi Bank élén.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A hír hordereje várhatóan igen nagy,

súlyos meghatározó személyiségről van szó, de nekem azonban csak a móka ugrott most be

Pontosabban a gvh.hu fizetős része cikkéről, mert az inspirált erre.
Elsőnek a kép:

(api.hvg.hu/Img/1100-620/6cfaada4-33b3-4180-bc79-2847dc8b293e.jpg)

amiről nekem egy régi vicc ugrott be: miért ment a falnak Nasser? Mert lapozz egy fényképet Meirtől: „Make love, not war” felirattal!
A cikk reklámjában arról is ír, hogy „MIért volt Nicolas Sarkozy kedvence?”. Bár nagyjából egyidősek Brigitte-el, de mégis!!! =))
kereső
Az a Lagarde, akit orbánék olyan csúnyán megszivattak, és kiebrudaltak az országból? Macron meg rátette a kezecskéjét Európa pénzes ládájára- az a nagyon okos orbán nem látta előre, hogy miben vesz részt, amikor segitett megfúrni a "csúcsjelölti" rendszert?, mert a francia-német ( Macron-Merkel) alku része volt ez IS!. Lehet, hogy ismét közpénz lesz az MNB alapitványokba kisibolt milliárdokból?Bárcsak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.