A trónörökös rögtön felhívta a gyermekeit, és elmondta nekik a hírt.

Ez volt Károly herceg első dolga, miután elkapta a koronavírust

Szerdán derült ki, a brit trónörökös is elkapta a koronavírus-fertőzést. A walesi herceg szóvivője azonban igyekezett mindenkit megnyugtatni azzal, hogy elmondta, a 71 éves Károlynál mindössze enyhe tünetek jelentkeztek, jól érzi magát. Sőt, a hírek szerint a feleségét, Kamillát sem fertőzte meg.

Károly herceg azonban, mint kiderült, nem saját maga miatt, hanem azért aggódott leginkább, hogyan reagál majd Vilmos és a Kanadában tartózkodó Harry herceg, akiket elsőként értesített a hírről.

Kép: MTI/EPA/ABIR SULTAN / POOL 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Jé 71 éves és túlélte miközben a magyar nyuggerek bevannak tojva.
peterkelemen
Károly herceg is bizonyítja a vírus nem veszélyes csak a krónikus betegségekben szenvedőkre és a nagyon gyenge immunnal rendelkező emberekre nézve azokat már akár egy erősebb influenza is elviheti így felesleges a pánik és a gazdaságok bedöntése.
Klubtag
@peterkelemen: ...ha a magyar nyugdíjasok olyan körülmények között és ellátási színvonalon élnének, mint a koronaherceg - ők sem tojnának be ütre-főre...addig pedig a magyarországi helyzetet kell jól kezelni, nem pedig hamis illúziókat terjeszteni, hogy a vírus nem is veszélyes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.