Az Egyesült Államokban a Johns Hopkins egyetem és kórház péntek délutáni adatai szerint már több mint 100 ezer az új típusú koronavírussal diagnosztizáltak száma, Donald Trump amerikai elnök pénteken 100 ezer lélegeztetőgépet ígért az elkövetkező 100 napra - írja az MTI.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Fontos tanulság

attól, hogy egy populista bohóc valaki még nem kell túlmozgásos gátlástalan trógernek is lennie

Igaz, hogy még csak alig kezdődött el a 4. éve, de még ezt a derék Trump-ot sem vitte rá az agybaja, hogy „emút-nyóc-év”-ezen! A gondok forrásában egyértelműen az amerikai egészségügy elhanyagolt állapotának okaként nem az elődjét találta meg, sőt.
A akkor még nem is beszéltünk arról a tényről, hogy valóban irányít és nem tüsténkedik mindenféle képzeletbeli gátakon legénykedve. Ja és bár az elnöki lehetőségekkel maximálisan élőnek – sőt kritikusai szerint visszaélésekre is sort kerített - ismertük meg, de nincsenek jelei annak, hogy teljhatalmat követelne magának! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.