Joey Mannarino egy megdöbbentő Telegram-videót osztott meg a Twitter-oldalán, amely egy Hamászhoz köthető Telegram-csoportból származik. A videó tanúsága szerint, a szervezetnek Ukrajna adta el azokat a fegyvereket, amelyeket az Izrael-elleni támadásban használtak. Nem tudni, hogy a videóban elhangzó állítások igazak-e vagy sem, mindenesetre érdekes, hogy ezt állítják. Joey Mannarino hozzátette, „az is lehet, hogy [a fegyvereket] abból a hatmillió dollárból vették, amit Joe Biden nemrég adott Iránnak”.- írja a mandiner.hu.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Mandiner meg a hiteles tájekoztatás :))))) full putyini propagandahír,inkább orosz fegyverek voltak azok
Csizmás Kond
Még azt is hangoztatják, hogy izráel is pénzeli a hamaszt, ugyanis a pár millión vett fegyverek okozta károkért milliárdos támodatást csikar ki amerikától...
kereső
Kinek az érdeke? Na, kinek- ennek a trumpista valakinek a bejegyzését "reklámozni"- és ismét csak feltételes módban. Bizonyiték? A minek, ha a kreml érdeke úgy kivánja.

Na akkor itt is egy :
index.hu/kulfold/2023/10/08/haboru-orosz-ukran-konfliktus-kijev-moszkva-vlagyimir-putyin-volodimir-zelenszkij-nato-eu/isw-a-kreml-ukrajna-ellen-forditja-a-palesztin-izraeli-konfliktust/
kereső
"A Nyugat, a kultúránk, a világunk háborúban áll. Az elmúlt 10 évben szisztematikusan gyengítve - Oroszország 2014 óta Ukrajnában, a szélsőséges Iszlám terroristái Európában és most Izraelben , Kína hírszerzésileg és gazdaságilag az egész bolygón - támadta és támadja azt amik vagyunk. A Nyugat ellenfelei egy tömbbe szerveződtek… Most Izrael lángol és egy újabb háború kezdődött amiben emberek ezrei fognak meghalni és szenvedni. A világunk békés évtizedeinek vége!!!"

Tarjányi Péter
simmering73
@KisTehen: @durbincs: Faszparasztok. HAHAHA
laszlobihari
ezt a magas labdát természetesen putyin ki akarja használni, elbizonytalanítani a szövetségeseket. A sok tajt paraszt meg mindent készpénznek vesz, még az ilyen álhíreket is, igaz az agyuk csak annyira fejlődött ki mint egy aranyhalé vagy durbincsé?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.