A zsidó állam nemzetközi megítélése romokban van.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Már hogyne lenne! Megmondta első nap, elpusztítja a hamaszat. Folyamatban van, közben hullik a forgács. Nem kellett volna kekeckedni vele.

Most az irán is ugrál, ő is kekec.
Géza
Az önvédelem duma nem jön be. A gyerekgyilkosságokra nincs mentség sem bocsánat!
Peller Anikó
Irán dróntámadást indított Izrael ellen.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/ez-m%C3%A1r-eszkal%C3%A1ci%C3%B3-ir%C3%A1n-dr%C3%B3nt%C3%A1mad%C3%A1st-ind%C3%ADtott-izrael-ellen/ar-BB1lzH8g

@Géza: Igen, ezért indított hadjáratot izráel. De mi vagy te, arab vagy? Vagy palesz?
Géza
@Peller Anikó: Mi vagy te? Náci, kommunista? Milyen gyerekgyilkos vagy?
izéke
@Géza: felkeltél,gyerekgyilkossimogató?
Géza
@izéke: A zsidó gyerekgyilkosok tetteit undorodva figyeljük.
Őrnagy
@Géza: Én minden gyerekgyikos tetteit undorral nézem,
Ebből a szempontból nem számít hogy ki milyen etnikai közösséghez tartozik, milyen a bőrének a színe, molyen a származása, milyen a vallása, és egyáltalán hívő vallásos, vagy ateista mint én!
Sőt, minden gyilkos és terrorista tetteire is éppolyan undorral tekintek, akár gyerekeket, akár felnőtteket gyilkolnak! Nincs rá semmilyen mentség.
Géza
@Őrnagy: Épp azért emeltem ki a zsidó gyerekgyilkosokat, mert ezeket most senki nem ítéli el. Önvédelemből hazudoznak tízezer gyerek bestiális lemészárlása kapcsán, ami elfogadhatatlan.
Nincs olyan magyarázat, ami gyerekek, nők, öregek brutális megölését mentheti! Ez emberiség elleni bűntett, háborús bűn!
Őrnagy
@Géza: De elítélik a világ minden táján, ha odafigyelsz. A nagyobb baj azzal van, hogy a zsidó terrorizmust kiváltó terrorcselekménnyel már sehol nem foglalkoznak!
Százezrek vonulnak európában és az USA-ban is utcára elítélni a zsidókat, azok akik istenítik közben a HAMASZ teroristák rémtetteit. Nekem se zsidó világ nem kell Európában, se Iszlám gyilkos világ se kell, akol azonnal lefejeznek Párizsban egy buta tanárt, mert az idióta egy mohameg karikatúra mutogatásával akarja muszlim gyerekeknek elmagyarázni, hogy milyen fontos a "szólás szabadsága".
Gyerekkorunkban a korzikai vérbosszú természetét tanították, akik minden sérelmet vérbosszúval toroltak meg, mára a zsidó és az iszlám hívők vették át a szerepüket, miattuk nem lehet nyugodtan sétálni a világ egyetlen táján se pusztán turisztikai célból, mert valakik szándékosan szétszórták az ok nélkül, vagy buta okkal terrorizálásra nevelt népeket közöttünk, sőt fel is fegyverezték őket.
Géza
@Őrnagy: Tényleg nem foglalkoznak a Palesztin területek elrablásával és a Hamász akciót kiváltó rengeteg gyilkos provokációval. Nem azért támad a Hamász, mert el akarja foglalni Izraelt, csak vissza követelik, ami az övék.
Őrnagy
@Géza: Azt kell megvizsgálni, hogy kik és miért terelték a "Palesztin" területre az Európából menekülni vágyó Zsidókat 1939-1945-ig, meg utána is? Miért nem akarta se Anglia, se az USA befogadni őket? miért kóboroltak a tengeren a zsidókat szállító tengerjáró hajók, és terelték őket végül "Palesztinába" a Brit fennhatósági területre, hogy ott megbontsák a 95 % arab/ 5% zsidók arányát? Kik fegyverezték fel őket, hogy az USA geopolitikai érdekeit védják a saját életük árán? Gondolkodj el ezen egy kicsit, és rájössz, hogy miért kellett elfoglalniuk a zsidóknak azt a területet és milyen célból miután 1000 évvel ezelőtt a zsidók lakták, csak a Római birodalom elől el kellett menekülniük, akkor főleg Európa különböző területeire.
Nincs bűnös nép, csak bűnös pénzügyi körök vannak és szarkavaró nagyhatalmak!
Őrnagy
@Géza: A Sémi népek 5.000 év óta okoznak problémát az emberiség normálisabb felének. Sémi népek a zsidók is, és a "Palesztinok is, csak úgy 4-5 ezer évvel ezelőtt egy kicsit szeparálódtak egymástól. Éppolyan testvérnépek, mint a szlávok, akik szintén nem jönnek ki egymással.
A szláv horvátok utálják a szláv szerbeket és viszont, a lengyl szlávok a XVI. század óta utálják az orosz szlávokat, és 1991 óta az orosz anyanyelvű ukkrajnai szlávokat sikeresen átnevelték az anyanyelvük ellenére oroszfóbiássá USA geopolitikai érdekből, és a jó minőségű Ukrajnai feketeföldek és fontos ásványi lelőhelyek megszerzése érdekében, csak az oroszok mér nem annyira hülyék, mint Jelcin és Gorbacsov idejében!
Teljes nyugalom már sose lesz, mert az "Istennek" nevezett valami úgy alkotta meg az emberiséget, hogy mióta egy embernél több él együtt, azóta mindenki mindenki ellen harcoljon, hogy megszerezze egyik a másikét, a másik meg megpróbálja azt visszaszerezni, és ez még így fog menni 5-10 milliárd évig, amíg a föld nevű bolygó kihül (a nagy általános felmelegedés ellenére) és belezuhan a napba!
Géza
@Őrnagy: Eszmefuttatásodra azt mondanám, hogy ez szemita belügy. Nekem nincs okom sem a palesztinoknak, sem a zsidóknak drukkolni. Viszont Magyarországon élnek zsidók szép számmal és nem az asszimilációs képességüről híresek. Mi lesz, ha megtetszik nekik a hazánk??? Akkor mi jutunk a palesztinok sorsára?
Mit várjak egy olyan népcsoporttól, amelyik gátlástalanul gyilkol gyerekeket? Nem egyéni felelősség ez, hanem állami szintű jóváhagyással teszi. Ez a terror állam ismérve.
Őrnagy
@Géza: Mi lenne? Már 1867-ben megtetszett nekik, és azóta uralják is. Ahogy Balczó András 1989-ben élő egyenes TV adásban ezt már kimondta:

"Magyarország zsidó hódoltsági terület"

Mit is mondtak erre a zsidók?
"nem azt mondták, hogy Balczó hazudik, vagy hogy túloz, hanem azt, hogy „igaz, igaz, amit Balczó mond, de minek kell azt kimondani”.

Ezt az 1989 tájékán lefektetett, de azóta is szorgalmasan tagadott "Rózsadombi Paktumban" is szigorúan meghatározták, és végre is hajtották.

Ők kimondhatják, mi nem: Magyarország zsidó hódoltsági terület!

Ha te, vagy én mondom, akkor ránk sütik az antiszemita bélyeget!

Nem is erről kellene beszélni, hanem arról, hogy a kölcsönös érdek az, hogy a Magyarországon élő zsidók jó magyarok legyenek, és együtt küzdjünk velük azért, hoigy Magyarország az itt született magyaroknak és zsidóknak is jó hely legyen anélkül, hogy át akarnánk szabni egymás életét és gondolkodásmódját. Ha a zsidóktól meg akarnánk szabadulni, mint Hitler, az csak bajt hozna ránk. Egy fokkal jobb együtt élni zsidókkal és törekedni a kölcsönös boldogulásra, hiszen a zsidók sincsenek meg a magyarság nélkül, mint iszlám fanatikusokkal egy fedél alat tengődni, amiből csak a baj származik, kölcsönös előnyök soha!
Géza
@Őrnagy: Mondj nekem egy országot, ahová a zsidók asszimilálódtak? Nekem nem jut ilyen eszembe. Mondj egy helyet, ahol nem azt hangsúlyozzák, hogy ők zsidók? Amúgy sokszor ezt a fene se venné észre, ha nem éppen ők akarnának elkülönülni!
Őrnagy
@Géza: Sehol! De miért kellene asszimilálódniuk? A magyarok se szeretnek asszimilálódni. Én se szeretném, ha bárki asszimilálni szeretne! Engem se a zsidók, se a muszlimok, se Brüsszel, se Varsó, se Moszkva, se New York, se Szaros Gyurka, se Macron ne akarjon asszimilálni.
A zsidók és a magyarok közötti fő különbség, hogy amíg a zsidók hazátlanok (bárhová mennek mindenütt zsidók maradnak, mert ilyenné vált a genetikájuk), én nem vagyok hazátlan, és elköltözni sincs kedvem. Jártam harminc valahány országban (és még szeretnék sok felé kóborolni), éltem rövidebb ideig más etnikumok között, de nem akartam mások között se más lenni, mint magyar, és elköltözni se akartam. Aki el akar innan költözni és mássá akar válni, az nem igazi magyar.
A kölcsönös egymásrautaltság nem azt jelenti, hogy mindenáron magyart kell faragni egy zsidóból, az lehetetlen feladat. Hagyni kell egymást nyugalomban élni és fejlődni, miközben aki közöttünk akar élni az ne legyen hungarofób, ne akarjon mássá tenni bennünket, elég, ha jó magyar állampolgárrá válik megőrizve a saját szokásait anélkül, hogy azzal ránk akarná azt erőltetni.
Liberális ateistaként nem várom el senkitől aki közöttünk akar élni, hogy úgy csináljon, mintha ősi magyarrá vált volna, mert az úgyse természetes. A közöttünk élő kínaiaktól se várja el senki, hogy magyar legyen, mikor lerí róla, hogy ferde szemű kínai, csak ne legyen hungarofób, és akkor már beilleszkedettnek tekinthető!
Őrnagy
@Géza: A jászok is úgy illeszkedtek be a magyarság közé a XIII. századtól, hogy magukévá tették a magyar nyelvet, de megőrizték a jászságukat, és minden évben tartanak "Jász" világtalálkozót! Va ezzel baj? nincs. Zavar az valakit, hogy a Jászok nem szakadnak el attól, hogy ők eredetileg jászok? Nem! Vegyülnek a nem Jászokkal? Igen! A zsidók is vegyülnek időnként. A teljes egybeolvadáshoz évezredek is kellenek.
Géza
@Őrnagy: Mind szép és nemes, amit írtál, de a valóság rácáfol. Felőlem úgy zsidóskódhat, cigánykodhat, vagy akár buzulhat is valaki, ahogy az neki jó, de ne a magyarság és a többség ellenében tegye. Nem tiszteli a magyarokat, de én mint magyar, tiszteljem? Hát nem tisztelem!
Ne gúnyolódjon a nemzeti érzéseimen, mert akkor szépen levizelem, ami neki fontos! Ez társasjáték.
Nagy hiba idegeneket befogadni.
balos
Az itt megjelent két nyilas geci akik a turulbasznádi geci faszán ébredő magyart játszanak,találja meg a hamás és vegye őket a szárnyuk alá!Mondjuk az eltestük takarítására,mert szar 1 ügy amit reklámoznak!
KisTehen
mit-mit ... a problémákat végleg meg kell oldani ...
Őrnagy
@KisTehen: Megoldani olyasmit, ami 5.000 éves probléma?
Az talán újabb 5.000 év múlva is probléma marad!
Persze 1-2 millió év alatt talán tényleg megoldható lesz, de akkor jön helyette más probléma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.