A rendezvényhelyszín nem szeretné, ha náluk tartanák a jövő heti eseményt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Orbán Balázs rosszul mondja, nem a konferenciát tiltották be, csak nem akarják, hogy azon a helyszínen tartsák meg.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Gondok vannak Brüsszel elfoglalásával

„Új helyszínt kell keresni Orbán Viktor brüsszeli konferenciájának” – ezt a címet adta beszámolójának a derék kormányhű index.hu

A magát másképp gondolkodónak hirdető telex.hu már óvatosabban „Kihátrált az eredeti helyszín, újat kell keresni a brüsszeli konzervatív konferenciának, ahol Orbán is előad” – ként fogalmazott!
Az MCC brüsszeli központjának igazgatója nyilatkozva a magyar kormány által is erősen támogatott Nemzeti Konzervativizmus Konferencia (NatCon) megrendezéséről, elárulta, hogy „már keresik az alternatív lehetőségeket,”!
És azt is, hogy: „szerinte a szólásszabadság ellen indítottak háborút a döntéssel, ami ellen minden jóérzésű embernek tiltakoznia kellene ”
Mindeközben; szinte naponta kapunk hírt arról, hogy itthon különféle szórakoztató műsorokat mondanak le, mert az előadóik nem eléggé Orbán hívők! =))
Őrnagy
Szaros Gyurka utasította a tulajdonosokat, hogy ne engedélyezzenek olyan konferenciát, ahol a nemzeti konzervatívok ellene, az ő kőbe vésett "haladó szellemiségű" aberrált eszmeterjesztő gondolatai ellen gyülekezhetnek emberek bárhonnan, és figyelmeztethetik az uniós választókat, hogy az Európai uniónak ki kell törnie az USA gyarmatosító törekvése alól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.