Knézy Jenő több olyan dolgot is mondott, amitől élvezhetővé vált a magyar labdarúgó-válogatott Andorra elleni meccse. Többek között Csank Jánost is kritizálta.

A mérkőzés szünetében Csank János állt a mikrofon elé, akivel arról beszélgettek, mi a teendő most, a 8-1-es holland vereség után. A korábbi szövetségi kapitány pedig Szalai Ádámot alátámasztandó olyan közhely cunamit zúdított a nézőkre, ami már a kommentátornak is sok volt.

„Akkor már csak elmondom, mert böki a csőrömet. Istenem, mekkora közhelyek voltak ezek!" – vélekedett a riporter, majd hozzátette, az fáj neki a legjobban, hogy egyetlen egy konkrétum sem hangzik el soha. „Ezek milyen dumák már, hogy újra kell kezdeni és azt kell megtartani, ami jó, ami nem jó azon javítani kell, Jézus Mária..." – mondta élőben Knézy Jenő.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
@Senara: Láttad a Csank interjút? Mert tényleg semmitmondó baromságokat beszélt, Knézynek teljesen igaza volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
A magyar fociról mindent lehet mondani, kivéve azt,hogy jó úton halad, alapvető igazság kimondása, a rossz irány megszüntetésének alapvető követelménye, a helyzet megszüntetésének akarata. Nos ez az ami hiányzik az MLSZ akaratából. Egyszerűen azért mert jelen anyagi helyzetük biztosítja részükre a kényelmest, a teljesítmény nélküliséget, akaratuk tovább vitelét a szurkolók, az ország akaratával szemben. Az MLSZ jelenleg olyan mint az emberi testbe, beágyazódott betegség, nincs kezelve, mert a betegség magában az MLSZ - ben van. A sok pénz, szint alá szorult teljesítménnyel való egyetértés, célnélküliség követelmény hiánya, magyarázkodással egybekötött belenyugvás a folyamatos szégyent hordozó teljesítménybe. Az ok megszüntetéséhez, feltétlen szükségeltetik annak felismerése!
vidi500
@szaboria1: A magánéletét nem ismerem, csak a munkáját. Az édesapja munkája is tetszett, a fiatal Knézié meg még inkább, pont azért, mert meg mer szólalni, ha a helyzet úgy kívánja, negatív véleményt is meg mer fogalmazni, amit valljunk be, sportriporterként nem megszokott. Nem hinném, hogy megbízásból, "felsőbb utasításra" mondta azt, amit.
mátmar
Aki a nyilatkozatában annyi közhelyet durrogtat konkrétumok nélkül az ne csodálkozzon, hogy kap a fejére!
szaboria1
@vidi500: Hidd el ma csak nyalizva lehetnek a köztévénél. Nem tudom kiemlékszik még a színészek újságírók rangadójára a 70 - 80 as évekre. A id. Knézy közvetített a 79-est elötte szórakoztató műsor volt na akkor vágta el magát nálam amikor cikizte a műsort pedig pont a gyerekeknek volt meghirdetve. Azt sem tudta kiknek készült a műsor.
vidi500
@szaboria1: "Hidd el ma csak nyalizva lehetnek a köztévénél."
Nem vonom kétségbe. Emiatt nem lepődnék meg, ha ifj. Knézi nem közvetítene a jövőben válogatott labdarúgó mérkőzést, mivel nem tudta tartani a száját...
Az, hogy a köztévénél csak nyalizva lehetnek, ez nem újdonság, így megy ez már legalább 50 éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.