A hétszeres F1-bajnokot több mint nyolc hónappal síbalesete után hazavihették a kórházból.

A BBC és a Bild információi szerint Schumacher kezelése ezután otthonról folytatódik, írja az Index. Sabine Kehm, az autóversenyző menedzserének közleményében az áll, hogy bár az F1-bajnok felépülése jól halad, de még hosszú út áll előtte.

Michael Schumacher 2013 végén esett el síelés közben, fejét pedig egy sziklába ütötte. Június 16-ig kómában volt a grenoble-i kórházban, ezután vitték át a lakóhelyéhez közeli Lausanne egyik klinikájára.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mielőbbi gyógyulást! Csak azért is, Sumi..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Én is mielőbbi gyógyulást kívánok neki! A remény hal meg utoljára, sokszor nekünk is ez ad erőt elviselni a "csapásokat", s tovább lépni azokon!
Cukkini
A halál tudja csak, hogy mekkora értéke van az életnek,
amikor is bennünk becstelenségek élednek, ébrednek fel?
vitamin51
Legalább annyit mondanának még, hogy magánál van, érti amit mondanak neki, tud esetleg valamilyen szinten kommunikálni? Annyian drukkolunk neki, szorítunk érte, legalább a javulás mikéntjét szeretnénk tudni, had örüljünk együtt a családdal.
Január
Az idegi sérülések/műtétek gyógyulásához hosszú idő kell. A hosszúság években mérhető Csak a türelem és a kitartás és a gyógyulásban vetett hit hozhat eredményt, feladni nem szabad, sem a betegnek, sem a hozzátartozóknak, sem pedig nekünk, akik várjuk a kedvező híreket.
Január
@Január: Egy agy műtét nem foghúzás és Sumi kettőn is átesett.
" A húsz kilót fogyó egykori sportoló júniusban tért magához, felismerte a családtagját, feleségét Corinnát és gyermekeit, Gina Mariát (17) és Micket (15). A Ferrari egykori autóversenyzőjét az ébredése után átszállították Lausanne-ba egy rehabilitációs intézetben. A hírek szerint a világbajnoknak újra kell tanulnia járni, beszélni. "
Desischado
@vitamin51: Egyetértek veled, annyit megérdemelnének az aggódó fanok, hogy legalább közöljék konkrétabban, hogy hogy van! Egyébként is, talán vége lenne a világnak, ha ennyit elárulnának? Mindenesetre, hajrá, Schumi, mindent bele, gyógyulj meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.