Élete első olimpiai aranyát szerezte szombaton Rióban Hosszú Katinka. Férje, Shane Tusup, aki egyben edzője is, könnyfakasztó üzenettel köszöni meg kedvesének a csodát.

„Életem szerelmének. Köszönöm, hogy hagytad, én is részese legyek a csodálatos utazásodnak! Annyira büszke vagyok rád, amiért annyi vért, verejtéket és könnyet tettél bele ebbe a munkába az elmúlt négy évben. Tudom, hogy rengeteg idegesítő része volt a fejlődésnek, sok hibával az út közben, de a futamban az úszásod, amit mindig is terveztünk, tökéletes időzítéssel összeállt, és olyan pokolian jó pillanatban végződött, amit sosem felejtek és mindig örömteli marad. Köszönöm, hogy vállaltad a kockázatot négy évvel ezelőtt, és már azelőtt bíztál bennem, mielőtt én önmagamban. Te vagy az igazi hősöm és az inspiráló erőm!”

– írta Tusup az Instagramon.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@karma1: Emlékezetem szerint egy nagytudású, aranyos bácsika volt, és szívesen "átugrott" hozzánk, mert a szomszéd megyeszékhelyen volt gimnázium-igazgató, és régről ismerte a mi dirinket... Én személy szerint hajlok arra az álláspontra, hogy az emberi teljesítőképességnek nincsen felső határa. A száz évvel ezelőtti rekorderek egyszerűen nem hinnék el a mai eredményeket... Hogy mi lesz száz év múlva...? Senki se tudhatja.
oncogito
@Perwool: - ez a te véleményed. Az enyém, meg amit föntebb leírtam.
Ennyi.
varrólány
@eugen4402: Szerencsés vagy hogy remek előadàst hallgathattàl.:))) Én még akkor minuszos életkorú voltam.
Azt írtad hogy az emberi teljesítőképességnek nincs felső hatàra. Szerintem van azért hiszen a végtelenségig nem lehet terhelni a testet még ha valamilyen segìtséggel is. Elég sok sportoló meghal fiatalon talàn ők nem veszik észre a jeleket amikor màr nem lehet tovàbb terhelni erőltetni mert ràmegy az egészség vagy az élet.
Igen, a régi eredmények már a múlté jönnek az újak új rekordokkal.
varrólány
@karma1: 14:29 Szívesen !:))
Tudod milyen a sajtó valamerre mindig hajlik attól függ ki a gazdàja. De ez orszàgonként így van nem csak itt. Vagy ne menjünk messzire itt a propin is a címek csak kiragadott szavak egészben olvasva más az értelme az eseményeknek történéseknek.
Ezért is kell több helyről tàjékozódni ha van rà mód.
eugen4402
@varrólány: Ez a keserű valóság..! Következmények nélkül a gépeket sem lehet túlterhelni, hát még a törékeny emberi szervezetet...A doppingszereket használók is tisztában vannak ezzel, de az ő értékrendjükben egy sportsiker többet ér, mint az esetleges nyugodt, békés öregkor, és ez nem Katinkára vonatkozik, hanem a szer-fogyasztókra.
varrólány
@eugen4402: Ez is igaz, és a versenysportot nem lehet nyugdíjig űzni .De nem véletlen mondják hogy a csúcson kell abbahagyni. De elhiszem aki megízleli a győzelmet nehéz lemondani , és átadni a fiataloknak a stafétát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.