A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elfogadta Budapestnek a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésére benyújtott második körös pályázatát, így a magyar főváros benyújthatja a harmadik pályázati dossziéját is jövő februárban – írja a 444.hu.

Párizs és Los Angeles második körös pályázata is továbbment, a bizottság 2017 szeptemberében, Limában dönt az olimpia helyszínéről.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@gulyasgyula: Már az alapoknál tévedsz! Sokan szeretnék az olimpiát (én is ) ha az ország helyzete ezt megengedné és fontossági sorrendben az első helyet foglalná el. De ez nem így van. Képzeld el nagyon sok józan ember él ebben a kis országban akik így gondolják. Abban is tévedsz, hogy demokratikus úton le lehet váltani! Ezt nagyon benézed már bocs, orbán soha de soha nem fogja átadni a hatalmat. Mert beteg elme és túl sok a kiszolgáló nyalonca.
Rosszabb jönne utána?? Lehet, hogy nem jönne jó, de ennél a főféregnél rosszabb soha de soha nem jönne! Ezt hidd el.
Sok mindenen kéne neked is elgondolkoznod ha már ilyen bőszen ajánlgatod!
Csak úgy reálisan és kicsit hátrébb lépve hátha jobban látod orbánt és kormányát.
gulyasgyula
@Horizont: ..Nem szeretnélek megbántani de 70-felé majd megérted hogy a politika soha nem úgy működik- működött ahogy azt az adófizető , szavazó polgár szerette volna ..Hogy ki hányszor csalódik életében az attól függ mikor érti meg a politikusok hivatalból- kényszerből IS hazudnak ..A gazdasági folyamatok nem úgy működnek ahogy a politikusok elképzelik ezért van hogy kényszerből kell hazudni .A korrupció meg a világon mindenütt egyformán müködik ..Elképzelni se mertem volna hogy egy olimpia rendezés eggyik IDŐS nagyhatalmu Úra jegyűzérkedik , nem is volt rá szorulva ..Akkor miért ..??Mert ilyen a hatalom a világba ..Én tiszteletbe tartom a véleményedet még akkor is ha nem értek vele egyet , mert ez is egy politika ..
nevemnick
Nem kell besszarábiába menni, mivel összesen ez a három helyszín maradt a kalapban, mivel a többiek már ezt megelőzően kiléptek a pályázatból. Csak egy gumicsont a vezírnek, hogy még dagadjon egy kicsit.
Horizont
@gulyasgyula: Nem bántasz meg de ne nézzél már nyeretlen csikónak.
62 vagyok az már 70 felé ballagás nem?
Inkább az a helyzet hogy másképp látom mint te de ezzel semmi baj, nem kell nekünk egyformának lenni, bár a kormány ezt mennyire szeretné:)
gulyasgyula
@Horizont: ..Elnézést az írásod hangulata alapján fiatalabbnak gondoltalak ..Nem kell egyformának lenni csak de akkor Te is átélted a 26-év politikai hazugságait ..Hogy a média nem volt ilyen aktív az első 10-évben , mi azt gondoltuk hogy később majd csak jobb lesz , hát nem lett és fogy az emberek türelme ..A külföldi érdekek miatt egyre többen szólják le Orbánt ,sok civil szervezet avatkozik be a mindennapokban..Mikor a "4 mancs " leállítatta a liba-kacsa tömést tönkre téve több ezer alföldi libászt ,volt aki öngyilkos lett mégse vísította média a politika pártok , az ellenzék stb .Mikor az SZDSZ a Tocsik ügyben lenyult 804 mlliót ami az akkori 8 ezer forintos fizetést összehasonlítva a 80ezerrel ma 8 MILLIÁRD lenne nem lázadt senki és FODOR GÁBOR mai az adófizetők pénzén urizál és ez se fáj senkinek ..Volt itt az elmult 26-évben annyi aljasság hogy én már immunis vagyok rá ..Lehet hogy bele fásultam és úgy gondolom harcoljanak a fiatalok a jövőjükért ..
Eladott Ország
Napokig lehetne sorolni az érveket, hogy miért fog felérni egy Moháccsal Magyarország
számára az olimpia megrendezése, de már az oda vezető út is. Tegnap 3,3 milliárd, holnap
újabb másfél és még csak 2016 februárját írjuk. Az olimpia színhelyét 2017 szeptemberében
jelölik ki, addig meg röhögve elkölthetik az esetleges rendezés akár teljes keretösszegét is.
Orbánéknak az is jó, ha megrendezzük mégis, de az is, ha nem rendezzük meg mégsem. Ők
mindent megtettek az össznemzeti ügyért, és minden nemzeti adóforintnak megtalálták a
legmegfelelőbb helyet, semmiről nem kell elszámolniuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél