A négyszeres olimpiai bajnok tornász Olga Korbut az éhezés elől menekülve elárvereztette trófeáinak és érmeinek egy részét – írja a Gazeta.ru.

Korbut az 1972-es olimpián a szovjet válogatott 17 éves tagjaként három aranyat (csapat, gerenda, talaj) és egy ezüstöt (felemás korlát) nyert, majd négy évvel később szerzett még egy első helyet csapatban és egy másodikat gerendán.

A tornásznő 1991-ben kiköltözött az Egyesült Államokba, próbált edzősködni és show-kban is fellépni, de nem tudott folyamatosan dolgozni, mára elszegényedett.

A dallasi aukciós ház 230 ezer dollárért adta el a trófeákat, a hét tárgyból négy olimpiai érem volt, az árverési bevételből Korbut 183 300 dollárt kapott.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@qxy: 60 évesen nem hinném hogy alkalmazzák...
qxy
@Dr plágium: Én is annyi vagyok és dolgozom, meg van két mellék állásom is meg oktatok is.
Ha valaki akar dolgozni, bárhol is van a világon az tud dolgozni.( szerintem)
Dr plágium
@qxy: Mert neked van szakmás! Neki lehet hogy nincs...
gybognarjr
Talán érdemes volna megírni az élettörténetét? Kereshetett volna kiadót és esetleg egy ghost writer-t, mivel nem biztos, hogy elég jól ír (irodalmilag) Angol nyelven.
qxy
@Dr plágium: Tudod, 80 embert egyszerre dobtak ki a Kauflandból, mint hentest. Mi is mentünk a munka ügyi központba és a nyolcvanból én voltam az egyetlen aki azt mondta.- Nekem mindegy milyen munka ha kell szemetet válogatok csak dolgozzak.Szakma? Papiron, hentes vagyok sok papírral. de voltam villany szerelő telefon szerelő, karbantartó ( nudista strandon) és minden amiben úgy láttam hogy megéri.ha kell meg mutatom hol a víz a kertben, hol kell kutat fúrni és hány méterre. homeopátia , lelki segély szaktanács adó.zenész, szakács, meg sok minden. Ma egy autó gyár műanyag üzemében ellenőr vagyok. Csupa olyan ami rokon szakma a henteséggel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.