Az Andorrától elszenvedett 1-0-ás vereség óta a levegőben lóg Bernd Strock távozása. A magyar válogatott szövetségi kapitánya azonban önként biztosan nem áll fel, hisz jókora pénztől esne el.

Több mint félmilliárd forintot kellene fizetnie a Magyar Labdarúgó-szövetségnek Bernd Storcknak, amennyiben kirúgná a válogatott kapitányát, írja a Blikk.

A lap szerint a német szakember évente körülbelül 369 millió forintot keres, ehhez jön még 154 millió, ami különböző szerepvállalásokért kap. Így évente 523 millió forint üti a markát, amihez nem jut hozzá, ha önmaga áll fel. Szerződése 2018-ig szól, tehát egy évet biztosan ki kellene fizetni neki.

A világbajnoki selejtezőn Andorrától elszenvedett 1-0-ás vereség után Bernd Storck vállalta a felelősséget, ennél határozottabb lépésre azonban nem lehet számítani. A helyzetet bonyolítja, hogy Storck több pozíciót is betölt az MLSZ-ben.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a vereség után jelezte, lesznek következményei a kínos eredménynek, de nem mondta el pontosan, mire gondolt. Az MLSZ elnöksége legközelebb csütörtökön hallgatja meg a kapitányt, ezután születhet döntés a sorsáról.

Jelzésértékű, hogy az MLSZ már kapitányt keres, valamint, hogy a német kapitány az utolsó pillanatban mondta le a szereplését az M4 csatornán, ahol a vb-selejtezőt értékelte volna. Közleményében azt írta,  időre van szüksége, hogy megossza gondolatait.

Blikk

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Nehéz a boldogságtól búcsút venni,
Most mégis indulok tovább,
Sokáig nem lesz köztünk most már semmi,
Addig is emlékezem rád." { Apostol együttes }
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
Talán nem ilyen balfék módon kellett volna kötni a szerződést. Nem az lett volna a normális ha neki is kellet volna vállalni valamit a szerződésben, ha nem teljesíti akkor lapát.
Látszik, hogy szakemberek kötötték a szerződést, bármit is csinál akkor sem lehet kirúgni csak ha kifizetnek neki vagy fél milliárdot, gratulálok.
Muki István ószeres
havi kb 50 milláért öszeszedett jó néhány kutyaütőt a ruszki meg az andorrai meccsre .
Pofám leszakad !
Ha ilyen gáz van ki kell rakni a bajnokcsapatott egy az egyben , azok legalább össze vannak
szokva . Az oroszok ellen már tisztán látni lehetett hogy nem kóser . :-(((
Eladott Ország
nepszava.us/wp-content/uploads/2017/06/kinelvanalabda-696x391.jpg
A magyar foci és Orbán Viktor hagymázas rendszerének színvonalára süllyedni csak a keszonbetegség kockázatát vállalva lehet. Csányi OTP Sándor, nem akar hirtelen felindulásból dönteni. Neki néhány nap kell, hogy le tudja vonni a konzekvenciákat – mondta a magyar labdarúgó válogatott Andorrától elszenvedett 1-0-ás, történelmi veresége után a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) milliárdos elnöke, Orbán Viktor egyik utolsó barátja.
Csányi nem kapkodós. Ahhoz is több év kellett, hogy az ország leggazdagabb embere legyen. Az sem csak úgy hirtelen felindulásból sikerült. Mint ahogy az MLSZ kormányrúdját sem egy áttivornyázott éjszaka nyomán vette át tökrészegen Orbán Viktor kezéből, miközben a „megjöttek a fehérvári huszárok” című fideszes csasztuskát énekelték nemzeti roma zenei kísérettel.
Eladott Ország
@Eriksson: ..."az ilyen szabadfoglalkozásúak hozzájárulása a közöshöz." Valóban jelentős, miközben Európa koldusai lettünk, a csúti cigány jóvoltából.
nezelodo
Miért mondana le, a kormány sokkal nagyobb disznóságokért csúcsrajár a Nézőpont Intézet népszerűségi felmérései szerint. Biztos ott is olyan fizetések vannak mint ennek a mesternek jut. Kár hogy ott nem gólra mérik a teljesítményt, mert mindjárt meztelen lenne a király.
Eriksson
@Eladott Ország: A foci nemzetközileg irányított sportág. Ugyanaz a trendi a világ összes országában, miért pont a magyar lenne szegényebb a többitől?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.