Az MLSZ egyik elnökségi tagja beszélt arról, hogy Rossi lehet az új kapitány, aki most bejelentette, vállalná.

Shane Tusup mellett a Budapest Honvéd bajnokcsapatának vezetőedzője, az olasz Marco Rossi az arra vár, hogy felhívja az MLSZ, lenne-e szövetségi kapitány. Rossi nem viccelt, mikor elmondta, szívesen lenne a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Kérdés, mit gondol erről az MLSZ, amely eddig nem kereste meg senki a poszttal. Korábban Bánki Erik, az MLSZ elnökségi tagja viszont azt mondta, megkeresték Rossit.

Rossi vállalná a szövetségi kapitányi posztot

Az 53 éves szakvezető – aki jelenleg a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahely együttesét irányítja – a Sport TV csütörtöki, Mai helyzet című műsorában elmondta, már arra is nagyon büszke, hogy egyáltalán szóba került a neve.

Már az is hatalmas dolog, hogy az ember nevét összefüggésbe hozzák a magyar válogatottal. Ez a tény mindenképpen büszkeséggel tölt el.

(MTI/hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Majd alázatosan felkérik , a csúti hippopotamust, hogy - mint Puskás Öcsi reinkarnációja - vállalja el ezt a feladatot hiszen eddigi vezetőí evékenysége erre alkalnmatossá teszi!:-)))
namihami
Mennyibe fog fájni nekünk, hogy a magyar ""fociban"" továbbra se változzon semmi? Persze, a vezetőt kivéve.
Tisztelt (???) MLSz, mikor jut el a tudatotokig végre, hogy sz@rból nem lehet várat építeni. Bár, mint a ti példátok fényesen igazolja, mégis lehet. Igaz, ilyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.