A szombati FTC-DVSC labdarúgó-mérkőzés szünetében kitört verekedés kapcsán Baranyai Imre biztonsági főnök adott tájékoztatást a klub nevében.

A biztonságiak vezetője elmondta, hogy nagyjából ötven szurkolót azonosítanak, a vizsgálat lezárásáig felfüggesztik a belépésre jogosító kártyáikat. A rendelkezésre álló felvételeket és dokumentumokat átadták a hatóságnak, és a klub a legszigorúbb eljárást várja el a bűnüldöző szervektől.

Senki nem fogja megúszni a Fradi-stadionban történt balhét

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Baranyai elmondta, hogy körülbelül 50 ember, szervezetten vett részt a történtekben, közülük mindenkit be tudnak azonosítani, a stadion technikai rendszere erre ugyanis tökéletesen alkalmas.

"Lassú a folyamat, de senki sem fogja megúszni, azok sem, akik maszkot húztak, vagy akik többször is ruházatot és cipőt váltottak, hogy megnehezítsék a későbbi azonosítást"

- írta a biztonsági vezető, és jelezte, kérik a szurkolótábor vezetőit, hogy segítsék az elkövetők azonosítását.

Forrás: Inforádió

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezek a kubatov verolegenyek. Mi bajuk lenne? Annak se lett kovetkezmenye hogy meggatoltak egy nepszavazasi kerelem benyujtast.
Fradigege
Miután felépítették az új stadiont és bevezették a vénaszkennert, az összes ultra és szurkolói csoport bojkottálta a klubbot. Kongott az új stadion az ürességtől. Kubatov erre lefizetett egy csoportot-évi 15ezer euróért, azt olvastam-, hogy legyen néző is és hangulat. Vásárolt magának árulókat. Na, ezek hangoskodtak ott 3 évig. Visszajöttek az ultrák és elkapták az árulókat. Az a mackóalsós kopasz gyerek volt a lefizetett hangosbemondóval ugrálgató. Ő volt a "vezér". El lettek gyepálva. Én kint voltam. Semmit nem érzékeltem a bunyóból, pedig a kapu mögötti szektorokban voltam. De, ez a kopasz gyerek nagyon a bögyükben volt az ultráknak. Így jár az áruló.
staro2
A verekedés a kubatov SA belügye, belső hatalmi harca.
A hatóságok széles ívben húznak el ,lesz egy tessék-lássék vizsgálatforma de semmi komoly.
Rövidesen szükség lesz a fiúkra.
nyanya001
Mindenekelőtt a csuti potrohost kellene felelősségre vonni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.