Fejkamerát minden varrónőnek. Tegnap fantasztikus bejelentést tett a 2Rule-t forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt. vezérigazgatója, Kővári Ágnes; elmondta, arra készülnek, hogy „lekörözhessék a nagy márkák technológiáit”, méghozzá úgy, hogy termékeik gyártását „fejkamerával közvetítik, és minden legyártott termékről online információkat adnak a megrendelőnek”. „Ilyet egyetlen külföldi varrodában sem láttam” – mondja Kővári, és úgy tűnik, erre különösen büszke. Lehet is, hiszen amit előadott, tényleg világraszóló és előremutató, hiszen ilyen szolgáltatásról a futballmezek előállításánál jóval bonyolultabb termékek esetében sem nagyon tudunk. Legfeljebb attól jöhetünk zavarba, hogy nem egészen világos, hogy ez az egész fejkamerásdi milyen célt szolgál, és miért is körözi le „a nagy márkák technológiáit”. Egyáltalán: hogyan fest ez gyakorlatban. Az elmondottak alapján ugyanis arra kell gondolnunk, hogy a t. vevő a vásárolt áru mellé egy olyan felvételt kap, amin az látható, hogyan ügyködött...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Most komolyan, mégis ki a franc fogja ezt megnézni?
Commenter
@Qqberci: @Macskaszem: ..meg nyomkövetőt!
nezelodo
Lehet, hogy ezzel akarják elérni, hogy a nemzeti focisták olyan villámgyorsan szedjék a ropilábukat a meccseken, mint amilyen sebesen kell varrni a varrodai rabszolgáknak, hogy éhen ne haljanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.