Nekiestek a drukkerek Király Gábornak, a Haladás kapusának.

Ahogy azt korábban megírtuk, a Haladás–Mezőkövesd meccsen Király Gábor lerángatta az ellenfél gatyáját, majd Oscar-gyanús esést produkált.

A fenti videó nagy vihart kavart az interneten. Sok hozzászóló szerint a hamarosan 43. életévét betöltő kapuslegendának ideje lenne visszavonulni, mert az ilyen jelenetekkel csak lerombolja a nimbuszát.

Király Gábor a Borsnak reagált a vádakra.

Csak azok gondolják, hogy bohóckodtam, akik nem ismerik a pályafutásomat. A nadrágtépkedés hozzátartozik a repertoáromhoz, a Bundesligában és a Premier League-ben is előfordult, hogy ezzel az eszközzel éltem. Ez csupán egy kis csibészség, így akarom a kapum előtt álló támadó figyelmét elvonni. Mások mezeket tépkednek, rátaposnak az ellenfél lábára, én néha gatyát rángatok. De nem azért csinálom, mert nem tisztelem az ellenfelet, egyszerűen mindenáron győzni szeretnék.

Király azt is elmondta a lapnak, hogy ő már eldöntötte, mikor vonul vissza.

Tény, a saját teljesítményemet tekintve is volt már sokkal jobb idényem. Mivel a karrierem során minden döntésemet előre megterveztem, azt is pontosan tudom, mikor akasztom szögre a kesztyűimet, de ezt még nem szeretném elárulni.

Hangsúlyozta:

A Haladás számomra egy vallás, az életem, a szerelmem, így amíg matematikailag van remény, bízom a bennmaradásban.

Forrás: Bors

Címlapi kép: Facebook/M4Sport

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.