A magyar kormány tájékoztató kampányára a korábbiaknál is gyengébb válaszok érkeztek Brüsszelből. Erre mutat rá többek között az Alapjogokért Központ is. A bevándorlás támogatói a májusi EP-választás előtt nem akarják az európaiakat legjobban foglalkoztató témát felértékelni, mert attól tartanak, hogy tízmilliós számban jelennek meg olyan proteszt szavazók, akik nem a bevándorlást támogató bal- és jobboldali, zöld és liberális pártokra voksolnak. Az előrejelzések már most is a bevándorláspárti erők vereségét vetítik előre. Angela Merkel CDU-ja legalább 5-7 mandátumot fog veszíteni, de várhatóan folytatódik Martin Schulz és Frans Timmermans német és holland szocialistáinak mélyrepülése is. Ebben a környezetben érthető, ha nem szívesen tárják fel bevándorlást támogató terveiket. Így volt ez a 2016-os magyar népszavazásnál is, ami előtt váltig tagadták, hogy kötelező lenne a görög és olasz földre érkező migránsok tagországok közötti szétosztása, ám az Európai Bizottság a...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@kokopelli: ezen a környéken volt kampányszöveg a bajor választások idején: akarjátok-e, hogy a csu barátja Orbán család lopja el az adótokat! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
polar450
@verőce21: Csicska!
A gazdáddal vitatkozol?
Ő írta alá, te majom, segget csinél a széjébül, ami neki nem nehéz, a buta fejednek tettem be, hogy láss, ne csak nézz (ki abból az üres fejedből!)
Miért is írta alá a Nagy Migri Harczos, mi? Hülyegyerek!

Olyan maflák vagytöok, hogy az előre általa beígért hazug átverőst is benyaltátok! Figyelj csak, ezt is a gazdád mindta 2008-ban:
"Ez nem bonyolult - azt mondjuk az embereknek, hogy visszaállítjuk a nemzet nagyságát, a gazdasági szereplőknek pedig azt, hogy mit várhatnak a Fidesz-kormánytól" - jelentette ki Orbán Viktor az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének egy 2008 áprilisi diplomáciai távirat szerint, amit a WikiLeaks szivárogtatott ki. Az April H. Foley korábbi nagykövet aláírásával ..."

Látod majom, hogy mekkora kis piti átb***ható verebek vagytok?
polar450
@verőce21: Figyel majom! Mi van összemosva, milyen célokkal?

"February 26, 2019
Hétfőn az egyiptomi Sarm-es-Sejkben közös nyilatkozattal ért véget EU és az Arab Liga csúcstalálkozója, az állam- és kortmányfők által szignált dokumentumban pedig szerepel a következő megjegyzés:
„Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a nemzetközi jog szellemében védelmet nyújtunk a menekülteknek és támogatjuk őket. Érvényt szerzünk a emberi jogokat, elítéljük a gyűlöletkeltés, a xenofóbia és az intolerancia minden formáját. Felvesszük a harcot az illegális migráció ellen, és fejlesztjük az együttműködésünket az embercsempészet elleni küzdelemben.”
hirturi.blogspot.com/2019/02/arulas-orban-viktor-alairta-hogy.html

-Propeller.hu - "Erőfeszítéseket teszünk a közös célok... Facebook
www.facebook.com/permalink.php?id=244064559374&story_fbid...
"Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a nemzetközi.

-Orbán is aláírta, hogy meg kell védeni a menekülteket 24.hu

24.hu/kulfold/2019/02/26/orban-viktor-migracio-eu-arab-liga-csucstalalkozo/
2019. febr. 26. - Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a ...

- Nevessen csak Soros György a végén ! :-) - Index Fórum

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9235753&la=150702107
2019. jan. 1. - 30 bejegyzés - ‎10 szerző
„Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a ...

Mennyit akarsz még majom? Itt van neked az "összemosás"!..
kokopelli
@polar450: Beszervezik ezeket a szellemi szegénylegényeket az Orbánék,fizetnek nekik,
de mikor ß@rban maradnak,akkor csak a szokásos szlógenekkel akarnak visszavágni! Az
idegennyelv a románon és a szlovákon kívül ismeretlen "terület"! Lóf@ßt fizetnék nekik ennyi
észért!! Ennek a faßn@k is "dock-ban" áll a román hajója,és keresni akar valamit télen is!
Nem érdemes velük leállni!.. könnyűsúly !
verőce21
@polar450: Hülyeségeket ollózgatsz!
Te szerencsétlen quadrocopter, menj vissza a pszichiátriára, nem pihented még ki az áprilisi nagy sokkot!
desiro
gondola meg a durbincs. szóra sem érdemes.
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.