A magyar kormány tájékoztató kampányára a korábbiaknál is gyengébb válaszok érkeztek Brüsszelből. Erre mutat rá többek között az Alapjogokért Központ is. A bevándorlás támogatói a májusi EP-választás előtt nem akarják az európaiakat legjobban foglalkoztató témát felértékelni, mert attól tartanak, hogy tízmilliós számban jelennek meg olyan proteszt szavazók, akik nem a bevándorlást támogató bal- és jobboldali, zöld és liberális pártokra voksolnak. Az előrejelzések már most is a bevándorláspárti erők vereségét vetítik előre. Angela Merkel CDU-ja legalább 5-7 mandátumot fog veszíteni, de várhatóan folytatódik Martin Schulz és Frans Timmermans német és holland szocialistáinak mélyrepülése is. Ebben a környezetben érthető, ha nem szívesen tárják fel bevándorlást támogató terveiket. Így volt ez a 2016-os magyar népszavazásnál is, ami előtt váltig tagadták, hogy kötelező lenne a görög és olasz földre érkező migránsok tagországok közötti szétosztása, ám az Európai Bizottság a...

(Forrás: gondola.hu, durbincs által)

Nagyvilág - 2019. July 23., 19:19
A britek nem örülnek Boris Johnsonnak
Nagyvilág - 2019. July 23., 21:08
Trump büntetővámokkal zsarolja Guatemalát

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@kokopelli: ezen a környéken volt kampányszöveg a bajor választások idején: akarjátok-e, hogy a csu barátja Orbán család lopja el az adótokat! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@polar450: Hülyeségeket ollózgatsz!
Te szerencsétlen quadrocopter, menj vissza a pszichiátriára, nem pihented még ki az áprilisi nagy sokkot!
desiro
gondola meg a durbincs. szóra sem érdemes.
durbincs
@kokopelli: na maga csak ne beszéljen ? Aki Nőnapra 103 éves Karmának marék csollányt vitt ?
durbincs
@desiro: maga csak 1 bányás nyomi ?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
durbincs
@SystemError: a
Ballonkabátos Pedofil vallomása :
'Na mi van, nem tudsz így dolgozni kis buzi! :)

access_time4 PERCE delete
Képzeld! Milyen érdekes, hogy kitörölték az összes tegnapi beszélgetésünket, amin megbuktatok. Persze ezt soha nem gondoltam volna, de logikus, hogy az IKO média, aki a TV2 fő felszopója pont a tegnapi hozzászólásainkat kitörölte. Törhettek volna cifrábbakat is, de azokat békén hagytátok. Úgy érzem egy igazán gerinctelen, fosrakás banda vagytok. áruljátok csak anyátokat tovább! @SystemError: "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok