Új bizniszbe kezdett a magyar válogatott egykori legjobbja.

Dzsudzsák Balázs beszállt a magyar egészségügybe
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Ripost tudta meg, hogy Dzsudzsák Balázs négy tulajdonostársával

a győri futballstadionnál nyitotta meg a Rába Medical Centert.

Az orvosi diagnosztikai magánrendelőben kellemes környezetben, várakozás nélkül készítenek MRI- (mágnesesrezonancia képalkotás), ultrahang- és röntgenvizsgálatot.

Honlapja szerint a szakorvosok mellett modern diagnosztikai eszközök is várják a pácienseket. Ez jelentős anyagi befektetést igényel, hiszen egy modern MRI-készülék ára körülbelül 100 és 300 millió forint közé tehető.

Dzsudzsák jelenlegi arab klubjánál, az Al-Ittihad Kalbánál tavalyi sajtóinformációk szerint évi 2,2 millió euróért (mintegy 735 millió forint) hosszabbított szerződést.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Hajrá Dzsudzsák! Fasza gyerek vagy, vedd úgy, hogy ezrek ölölnek meg. Ne ijedezz, csak így, virtuálisan, de akkor is meg vagy ölelve. Nemcsak az ügyességedért, de az eszedért is.
Fantomasz
Ez a saudi elsőosztály szinvonala kb a Magyar MB3 nak felel meg , de , olaj az tömkelegével van még a pálya alatt is ha lefurnának . Ezzel mindent elmondtam . A Magyar stadionokkal egy nagy baj van , nincs alatta olaj . Se olaj ,se ipar .
human
Ebben a hírben van valami undorító. Hogy mi? Amíg Orbán folyamatosan sorvassza a közkórházak színvonalát, addig az ilyen vagyonos emberek bevásárolják magukat a magánegészségügybe és tovább gazdagodnak azokon a magyarokon akik menekülnek az állami egészségügyi ellátás elől. Orbánnak nem érdeke rendbe tenni az egészségügyet. Az ő érdekeltségei a magánkórházakban vannak.
namihami
Sivatagi homokon lejátszott bajnokik ilyen jól hoznak a konyhára? A honi ""meccseket"" is ott kéne játszatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.