NA EZ MÁR VÉGKÉPP VÉRLÁZÍTÓ!!!\n\nAz egykor volt Népstadiont és a Puskás Arénát számos szempont alapján összehasonlították már. Utóbbi meredekebb, nagyobb dőlésszögű lelátóival modernebb, s nincs benne futókör, így hát igazi futball­aréna. Azt is kimutatták, hogy előbbi anno kevesebbe került, mint a pontosan a helyén felhúzott új Puskás-stadion. Az 1953-ban átadott Népstadion kivitelezésének költségei, ha hihetünk az ötvenes évek forrásainak, …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A lehetőség az lehetőség,

persze hogy mire és ki/mi hordozza az egy másik kérdés

Mottó:
A régi viccben Konn-bácsi kivándorol Amerikába és a repülőtéren csak egy kis dobozzal a hóna alatt jelenik meg.
Mikor kérdezik mondja, hogy: csak egy kis emlék
Kinyitják és egy kis Lenin szobor van benne: Mondtam, hogy egy kis emlék
Mikor megvizsgálják kiderül, hogy platinából van, a vonatkozó kérdésre kérdéssel válaszol: Miért Lenin elvtárs nem érdemli meg???

A párt központi napilapja mai vezércikke „Esély” vérlázító otrombaságokra vetemedett. „Az egykor volt Népstadiont és a Puskás Arénát számos szempont alapján összehasonlították már.” kiindulással némi valós adat után bevadul.
Olyanokra vetemedik, hogy „azon is rugózhatnánk, hogy bármennyire is szép emlékek fűznek hozzá, a Népstadion nem volt egy szerencsés projekt, hiszen hat évtized múltán le kellett bontani – lám, az 1930-ban átadott, Hajós Alfréd nevét viselő Nemzeti Sportuszoda ma is áll.”. Ami a tényszerű baromságon túl, egy igazi körte az almával, már csak a kihasználtsága okán is!
Majd jött a „kialkudott 150 milliárdot” szófordulat, ami … hagyjuk, már csak azért is mert jött a „A rendszerváltoztatás óta íródó történelmünk nagy hiányossága, hogy hiányoznak a minden magyar lelkében rezonáló és/vagy a nemzetközileg is visszhangot kiváltó kulturális alkotások, eredmények.”!
S végül – na ezt végképp nem kellett volna: „Az új Puskás-stadion, amelyet ma este adnak át, önmagában persze nem garancia arra, hogy a közeljövő méltó lesz a múlthoz, de a lehetőséget magában hordozza.”! S még erre is rá tudott tenni: „Ez az esély kijár a hősök egész sorával büszkélkedő magyar futballnak.”!
Hát a NER-társak tényleg megérdemlik!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.