Lopáson érték egy amerikai áruházban Tornyi Barnabás labdarúgóedzőt, aki korábban a Honvédot és a Diósgyőrt is irányította.

Áruházi lopáson érték a népszerű magyar fociedzőt
Fotó: Youtube

A Blikk úgy tudja, Tornyit tavaly novemberben csípték fülön, amikor

fizetés nélkül akart távozni egy áruházból, de a biztonsági őr észrevette és feltartóztatta és végül bíróság elé került az ügy.

A lap információi szerint pénzbírságra és két nap fogdára kötelezték Tornyit. Büntetését leülte, a bírságot pedig kifizette. Az ügyet mára lezárták, az üzletből pedig kitiltották.

A fociedző néhány hete a 24.hu-nak azt mondta, hogy az ügy túlkapás, és nem találták vétkesnek. A Blikk birtokába jutott dokumentumok ezt cáfolják, és arról tanúskodnak, hogy Tornyi 50 ezer forint értékű áruval akart megpattanni az üzletből.

(Blikk)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Nem erre mondják, hogy blama?
Viszont széthordja ""jóhírünket"" a világban. Egy kis országimázs. Csak most nem "" család és gyerekkori barát""-féle produkció.
emerencia
@namihami: tegnap 21:53 Szerintem a magyar focistáknak ettől az esettől függetlenül is rossz a hírük. Nehogy már mi szégyenkezzünk miatta! Nekem akkor égett a pofám igazán, mikor a Magyarországra szégyent hozó űrhajósunkat, Farkas Bertalant anno 48 évesen kényszer nyugdíjazták büntetés helyett:
"1996–97-ben légügyi attasé volt az Amerikai Egyesült Államokban, Washingtonban. 1997-ben az amerikai rendőrség ittas vezetésen érte, ezért hazarendelték és nyugdíjazták.”
hu.wikipedia.org/wiki/Farkas_Bertalan_(%C5%B1rhaj%C3%B3s)
simmering73
Túlkapás volt - mondja. Ezért leülte a 2 nap fogdát és kifizette a büntetést. Értjük.
namihami
@emerencia: Ezekben az esetekben mindig eszembe jut a Mirigyes fiúk egy gegje.
Mikor a rendőr áll az szélén és elengedi a szabálytalan, de külföldi autóst. És az egyik magyarázza másiknak: ""Országimázs, baaabbbbmeg!""
Hát, ez is az!
Zsopiale
Az épület előtt meg a Settenkedő figyelt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.