A novemberi előrejelzéshez hasonlóan idei utolsó prognózisában is 18 érmet, köztük két aranyat jósol a magyaroknak a jövő évi, párizsi olimpián a statisztikákkal foglalkozó Gracenote.

Nagyon kevés aranyat jósolnak a magyar sportolóknak a 2024-es párizsi olimpiára
Fotó: Pixabay

A vasárnap frissített virtuális éremtáblázaton Magyarország a 14. helyen áll, a két győzelem mellett 12 második és 4 harmadik helyet vetít előre a program, amely a korábbi olimpiákon, világbajnokságokon és világkupaversenyeken elért eredményeket összesítve dolgozik.

Az elemzés alapján a francia fővárosban ismét az amerikaiak lesznek a legeredményesebbek, megelőzve a kínaiakat és a briteket.

Ilyen kevés aranyat legutóbb az 1924-es, szintén párizsi olimpián szerzett a magyar csapat. Az utóbbi száz év legrosszabb teljesítményét pedig 2008-ban, Pekingben produkáltuk, akkor mindössze 3 arany, és összesen 10 érem termett számunkra.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nem baj az! Vigasztalódunk helyette azzal az állítással, hogy a Puskás Akadémia a világ egyik legkiválóbb utánpótlás műhelyévé vált. Mert a foci az első.., vagy mégsem?
Nyírfa
Olimpia még soha nem hozott ennyire kevéssé lázba, mint a jövő évi. Biztosan közre játszik benne, hogy több sportoló emberi mivolta kiábrándítóvá vált a számomra, hogy irtózatos módon nyomul a sporttal a kormány, de nem elhanyagolható tényező az a horribilis mennyiségű pénz sem, amit invesztáltak egy-egy sportágba, majd kézen-közön jócskán el is tűnt belőle .
Régen el sem lehetett zavarni a tévé elől, éjjel is követtem az eseményeket, hogy drukkolhassak a magyaroknak, vagy csak lássam a kedvenc sportágaim versenyzőit, de a jövő éviből legfeljebb háttértelevíziózás lesz.
csak úgy....
@Nyírfa: a sport veszélyes fegyver ,és van aki fegyvertelen...,- le is szedték frankón a fideszes mesterlövészek a müvészettörténet oktatást a tananyagból...,0rbanisztánban csak a gömbölyded dógok érvényesülhetnek! -pld. mint a kis tehen tögye és a foci...
akik pld. csak sakkozni tudnak azok mint magyarok eleve mattban vannak..
Nyírfa
@csak úgy...: Milyen kár, hogy a fidesz a világon van. Amikor nem jut az eszembe, tök jó kedvem van.
Nem értem, Soros hogyan lehetett ennyire vak, hogy nem látta, kik ezek a feltörekvő kis karrieristák. Nagy bajt csinált nekünk.
csak úgy....
@Nyírfa: csak nem te is sorosozásra adod a buksidat? ;) - hiszen 0rbán nem öt verte át legjobban ,inkább a buta híveket! - soros csak pénzelte a hazug,jellemtelen libsi 0rbánt és a bandáját , akiknek a tökük már akkoriban is a múltjuk miatt moszkva kezében volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.