Űrbe, Holdra kilőve, kegyeleti ékszerbe zárva, töltényhüvelybe vagy tűzijátékba töltve-, íme, néhány új lehetőség saját temetésünk végakaratának érvényesítésére.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Oh, atyám, hogy miket ki nem találnak már csak azért, hogy az unatkozó milliárdosok agyát átmosva, a temetkezési vállalkozók is meggazdagodjanak.
keresztapa
@Dulcinea: Ezt a valótlanságot,hogyan lehet temetkezésnek nevezni. A temetés mint alap értelmezés, hogyan lehet Holdra kilőve, kegyeleti ékszerbe zárva, töltényhüvelybe vagy tűzijátékba töltve, halotti beszéd mellet, búcsúztató megtartásával,hagyomány megsértése nélkül, persze csak gondolatban is, azt végrehajtani?
másvirág
Én megvárom mig "last minute" utakat szerveznek a holdra . Addig éljek ! Isten engem úgy segéljen ! ÁMEN. :-)
Dulcinea
@keresztapa: Sehogy,! de Gőcze Edit Lélekhajó temetkezési szakértő szerint minden lehetséges, ha valaki hajlandó mélyen a pénztárcájába nyúlni, és őrült extra igényei támadnának a saját halálával kapcsolatban.
feketeözvegy
Ha például Föld körüli pályára kilövés a végső cél, akkor csaknem egymillió-kétszázezer forintot kell összegyűjteni. Holdra lövés kétmillió-nyolcszázötvenezer forintos ártól érhető el. A Tejút elhagyása a legdrágább, összesen hárommillió-háromszázötvenezer forintba kerül –
Áldoznék a tejút elhagyására, ha azorbáncot küldhetjük oda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.