Álomszerű nemcsak Dior kampány lehet, hanem bizony Dior kabát is. A gyapjúból készült vörös különlegesség álomba illő eleganciájával hódít. Tavaly vette át az irányítást Raf Simons a Dior divatház felett, és a márka azóta is töretlenül halad a luxus kikövezett útján.

Forrás: mitfozzunkma.hu
Feltöltő: Mit főzzünk ma 13
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Gránit: Értem már... Azt dumáljuk meg, ki mit vásárol. A probléma csak az, hogy a szalon mindenestül az enyém volt. Eladtam, két kocsi az enyém maradt.
Dulcinea
@Gránit: Jó éjt neked is Kedves @Gránit: :)
Dulcinea
@silber13: 19:39 Azért mert tolni nem tudom:))))
Dulcinea
@kerék: Tegnap 18:23

Mi nők, pontosan tudjuk, hogy nektek férfiaknak akkor vagyunk a legszebbek, mikor csupán egy ingben parádézunk előttetek lakáson belül! És azt gondolom, hogy ettől az örömtől egyetlen nő sem fosztja meg a kedvesét, pont azért, hogy örömötök "teljes" legyen!
Ám éppen ezért! Engedtessék már meg nekünk nőknek, hogy a saját örömünknek is hódoljunk! Kérlek Bocsáss, már meg nekünk nőknek! Azért mert szeretünk elegánsak, szépek és igényesek lenni, pont azért, az okokért, amiért ti szeretitek, hogy egy ingben szédelgünk előttetek...
kerék
@Dulcinea: Hé csak vicceltem! Nyugi, nem ítélkezem.
Dulcinea
@kerék: Akko Jóvan:)) Mán kezdtem megijedni..na!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.