Álomszerű nemcsak Dior kampány lehet, hanem bizony Dior kabát is. A gyapjúból készült vörös különlegesség álomba illő eleganciájával hódít. Tavaly vette át az irányítást Raf Simons a Dior divatház felett, és a márka azóta is töretlenül halad a luxus kikövezett útján.

Forrás: mitfozzunkma.hu
Feltöltő: Mit főzzünk ma 13
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
Hűűű, ha egyszer milliomos leszek..azonnal venni fogok egy ilyen csodát...de addig meg csak álmodozok róla:))
Rézangyal
Elképzelem magam egy ilyen kabátban, amint bevonulok a dolgozóba ügyelni, a (csodálattól) félájult betegek szeme előtt...xD
Január
@Dulcinea: Egy ilyen kabáthoz minimum egy Ferrari is kellene, meg sok egyéb más...
silber13
@Január: Ferrari? Az nem. Beleülne, majd mikor kiszállna a kabátka úgy nézne ki, mintha qtya seggéből húzták volna ki. Viszont egy Rolls Royce Shadow, az igen.
Január
@silber13: Hirtelen az jutott eszembe. Egyébként, ha gyapjú a kabát akkor még gyűrődni sem gyűrődik. Feltételezem nem felmosó rongy minőségű anyagot használtak.
Dulcinea
@Január: Én ennek a kabátnak is nagyon örülnék...Nagyon elegáns kabát...Ferrari nélkül is:)))
silber13
@Január: Lehet, de a Rollshoz képest a ferrari egy konzerves doboz. Arról nem is beszélve, hogy a Rolls feltételezi a sofört is. Ilyen kabáthoz mindez dukál. Meg a légkondi és a minibár...
Dulcinea
@silber13: Egy kedves kísérő is megtenné...:)
Január
@Dulcinea: Le lehet másolni, nem bonyolult a szabásmintája. Régebbi Burda divatlapokban is található hasonló. A kabát tálalása, a milliő és a szín teszi különlegessé.
Január
@Január: Itt is inkább az anyagbeszerzés lenne a gond.
silber13
@Dulcinea: Értem. megoldható. De mindez egy kabát miatt:::?
silber13
@Dulcinea: Ajánlom a Rolls-ot. Ceutában ültem egyben ,egy autószalonban... Élmny volt...
kerék
Érdekes ez a női divat: a legtöbb cucc olyan ami a férfiaknak nem tetszik. A nők igazából egy másik nőtől (mindegyik nőtől) akarnak szebben kinézni, közben nekünk elég lenne, ha egy bugyiban meg a pólónkban lennétek (((:
Gránit
@Dulcinea: Biztosan tudom,jól mutatna a kabát rajtad.Nem soká húzzák,az 5-ös lottó számait.Amennyiben enyém a főnyeremény,elkísérhetnélek,vásárolni,beleférek a kedves jelződbe?
Dulcinea
@silber13: 18:17

Nem csak egy kabát miatt..úgy egyébként is:))
Dulcinea
@Gránit: A Kabát, pont a stílusom:))) Ami pedig téged illet, Kedves @Gránit: Te, máris benne vagy a Kedves jelzőben..nem hiányzik hozzá a főnyeremény:))
Gránit
@silber13: Neked milyen járgányod van?
Gránit
@Dulcinea: Köszönöm,ez mit írtál Kedves.Kösz.
silber13
@Gránit: Nekem nincs, de nem is hiányzik, illetve most él a visszaigazolt megrendelés egy Roland G-70 -ről. Desajna az nam kocsi.
silber13
@Dulcinea: 18:30-ra : Minden megoldható,ahogy ölgyem óhajtja. Kéretik egyuttal a Rolls színét is kiválasztani. Köszönöm... :-)
Dulcinea
@silber13: Ohhh..Szeretném ha a Rolls színben passzolna a kabátom színéhez:))
Gránit
@Dulcinea: Az még jobb lenne,ha a kocsi színékez kellene kabátot választanod.
Január
@Dulcinea: Akkor vigyázzatok a színnel, mert ugyanolyan piros kell, mint a kabát - ellenkező esetben ütik egymást - , vagy fekete. :)))
Dulcinea
@Gránit: :)) Igen de most úgy áll a helyzet, hogy a kabát színe már adott! Így nincs más hátra...a kabát színéhez választom a kocsit:))
silber13
@Dulcinea: Úgy lesz, ahogy óhajtja Hölgyem a Rolls színe meg fog egyezni a kabát szinével. Grátiszként az ülések huzatais olyan színű lesz.
Gránit
@Dulcinea: Ez így sem rossz.És makacsul ragaszkodsz a vörös színhez.?
Dulcinea
@Január: Eeeegen! Majd figyelmeztetem ez a két kedves Úriembert, hogy úgy vásároljanak egyik a kabátot, másik a kocsit, hogy a színek ne vesszenek össze:))) Ha nem tudnak megegyezni akkor jöhet a fekete Rolls:))))
silber13
@Január: A gyárban megfelelő színskála áll rendelkezésre. A rolls erre (is) nagyon háklis.
Dulcinea
@Gránit: Nem feltétlen, de bizonyos ruhadaraboknál, mint ez a kabát is...Első látásra szerelem:)) Így aztán ennél a kabátnál más szín aligha jöhetne szóba:))
Január
@Dulcinea: Nagyon el vagy kényeztetve, mivel érdemelted ki? :)))
Gránit
@silber13: Ezt megdumáljuk,ha nem vergődünk zöld,ágra,akkor pénzfeldobás van, de csak ahol ketten leszünk,hogy le is essen. Mármint a pénz.
Dulcinea
@Január: Azt még eddig nem sikerült megtudnom:))
silber13
@Gránit: Mit is kne megdumálnunk, elvesztettem a fonalat.
Dulcinea
@silber13: 18:51 Az üléshuzatokat illetően ragaszkodnék a feketéhez:)) Már csak a kontraszt miatt is...:)))
Gránit
@silber13: @Dulcinea: 18:53-as kommentje.
silber13
@Gránit: Nem, csak várom, mit kéne ketőnknek megdumálni.
Dulcinea
@Gránit: @silber13: :)))) Ha már vásárlásra adtátok a fejeteket, akkor tessék szépen megegyezni:)) Ja és engem is magatokkal vinni...biztos ami biztos, így nem fogtok összeveszni:)))
Gránit
@silber13: @Dulcinea: Írta a 18:53-as kommentjében."Majd figyelmeztetem a két kedves Úriembert,hogy úgy vásároljanak egyik a kabátot,másik a kocsit,hogy a színek ne vesszenek össze." na már most azt dumáljuk meg ki, mit, vásárol meg. ok?
silber13
@silber13: Azt hiszem, vevő jelentkezett a Rolls szalonra. régóta kapacitál. Meglátjuk mennyit ajánl.
silber13
@silber13: Lehet eladom a szalont. Még tárgyalunk.
Gránit
@Dulcinea: Ő sem olyan veszekedős,én sem,az lenne az öröm ha a tranzakció létrejöttének legfőbb problémája csak az lenne,hogy megegyezünk e.
silber13
@Dulcinea: Nem. A szalon elkelt, már nem Rolls, hanem Bentley . Sajnálom!
Dulcinea
@silber13: Akkor most húzom az orrom:))
Gránit
@Dulcinea: jó éjt@silber13: Neked is, amennyiben ma már nem találkoznánk.
silber13
@Gránit: Értem már... Azt dumáljuk meg, ki mit vásárol. A probléma csak az, hogy a szalon mindenestül az enyém volt. Eladtam, két kocsi az enyém maradt.
Dulcinea
@Gránit: Jó éjt neked is Kedves @Gránit: :)
Dulcinea
@silber13: 19:39 Azért mert tolni nem tudom:))))
Dulcinea
@kerék: Tegnap 18:23

Mi nők, pontosan tudjuk, hogy nektek férfiaknak akkor vagyunk a legszebbek, mikor csupán egy ingben parádézunk előttetek lakáson belül! És azt gondolom, hogy ettől az örömtől egyetlen nő sem fosztja meg a kedvesét, pont azért, hogy örömötök "teljes" legyen!
Ám éppen ezért! Engedtessék már meg nekünk nőknek, hogy a saját örömünknek is hódoljunk! Kérlek Bocsáss, már meg nekünk nőknek! Azért mert szeretünk elegánsak, szépek és igényesek lenni, pont azért, az okokért, amiért ti szeretitek, hogy egy ingben szédelgünk előttetek...
kerék
@Dulcinea: Hé csak vicceltem! Nyugi, nem ítélkezem.
Dulcinea
@kerék: Akko Jóvan:)) Mán kezdtem megijedni..na!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.