Bár a név ragyog és tiszteletet követel, az eredeti Gundel-recepteket éppolyan egyszerű (vagy nehéz) elkészíteni, mint minden más ételt. A híres Csekonics-saláta, a Gundel-gulyásleves és a somlói galuska titkait áruljuk el, ahogyan a Gundelben készítik.

Forrás: cultura.hu
Feltöltő: pro
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@varrólány: Ne tessék figyelmen kivül hagyni Mikszáth krdvencét, a Gundel-féle palóclevest, A Gundel János féle " Bécsi tányéroshúst, a szalontüdőt, a bécsi szeletet, vagy a legendás Ujházy tyúkhúslevest,stb.
varrólány
@silber13: Jókor írod, ebédidőben!.-))
Nálunk túrós csusza lesz , hús nélküli nap van.
silber13
@varrólány: És ne feledkezz meg a csodás Gundel salátáról. A recept a " mind megette" lapjain megtalálható, sok minden más mellett.
varrólány
@silber13: Ismerem az oldalt mindig küldik a recepteket. Már csak Gundel Takács Gábort felejtetted el megemlíteni.:-)
silber13
Panirozva, vagy másképpen óhajtod elkésziteni?
varrólány
@silber13: A Gundelre kérdeztél? Majd megkérdezem az igazgató urat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.