Csak Benkő László békül a taxissal, az együttes dobosa, Debreczeni Ferenc nem – írja a Bors.

A lap azt a kérdést teszi fel, könnyen lehet, hogy Benkő László akaratlanul is egy, az Omegán belüli ellentétnek ágyazott meg azzal, hogy kibékült a vele és dobos társával, Debreczeni Ferenccel összetűzésbe kerülő taxissal?

Ciki esetében szó sincs békülésről. Minket senki nem keresett meg ezzel kapcsolatban. A taxitársaságtól sem hívtak fel, pedig elsősorban a cég felel majd a beosztottja hibájáért – mondta dr. Futó Barnabás Debreczeni Ferenc jogi képviselője.

Ha túl is tenné magát ezen, akkor is megtörtént a feljelentés. Igaz, hogy a mentősök tettek bejelentést, de ettől függetlenül jogilag sem lehetséges a békülés. Közvádas ügyről van szó, így már csak az ügyészség dönthet úgy, hogy megszünteti az eljárást a taxis fiatalember ellen – tette hozzá a Borsnak.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Meg hát azóta jelentkezett egy teljesen "elfogulatlan és hiteles " tanú is ,aki mindent látott . Az Omegában basszusgitározó lány .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@silber13: Nem tudni, mi lett Mihály Tamással. A TV-ben mikor nyilatkozott a kis csaj, akkor mondták, hogy ő az Omega basszusgitárosa.
DR Eric CARTMEN
Mindenesetre nagyon "életszerű" volt Benkő története. Megérkezik a rendelt taxi, majd a sofőr "mi van buzikáim" mondattal indítva úgy dönt, hogy megver egy 4 fős társaságot. AHA!
silber13
@Január: A nagyérdemű - bármilyen furcsa - de tudja, hogy létezik Omega! Nem fut be semmi " megbízás " bizonyára szerződést akartál mondani. Azt meg mások intézik . A probléma most az, hogy törött kézzel nem nagyon lehet dobolni Jó néhány koncert ki fog esni Debreceni zenész rténykedéséből.
volvós
Öreg nyugdijas celebek...addig egyezkedjetek, amig a diszpécser
nem teszi nyilvánossá a rögzitett kocsirendelést, és az azt követö
reklamációtokat...Az már gáz !!!
rumpundli
Ha zenész, ha nem, vagy részeg vagy nem, az utast nem verjük!
Igaz ez magyarországra nem nagyon vonatkozik. Itt az ellenőr veri a diákot, a rendőr öli a gyanúsitottat, a taxis miért ne verhetné az utast, a kerékpárost, a hülye gyalogost?
Szerencse hogy már magyar légitársaság nincs, különben kötekedő utasok potyognának az égből?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.