A tanévnyitón rábízzák a vendéglátást, beiskoláznák, de oktatóként is számítanak Gáspár Győzőre. A Kemény János Műszaki és Kereskedelmi Szakképző Iskolában különös tanév kezdődhet.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
A röhögéstől fuldokolva olvastam a cikket (ha egyáltalán igaz).
Az már bizonyos, hogy az adócsaló ork nem fogja növelni az intézmény ázsióját.

Kereskedelem terén van esélye: oktatóként igen magasra ívelhet pályája, hiszen színesfém orientáltsága valamint a bodzához fűződő intim viszonya garantált karriert jelent számára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Nem is értem, miért nem igazgatónak! :)))) Meg van a véleményem arról az iskoláról is! Minimum érettségi és a szakma mester fokozata az, ami után szakoktató lehet valaki. Mifelénk így van, mert figyelnek a szakma színvonalas oktatására. Tanár, mint tudjuk az külön kategória, minimum főiskolai végzettség, de nagyon sok helyen egyetemi végzettségű tanárok tanítanak már az általános iskolákban is!
volvós
A " Lopjunk, raboljunk, adót csaljunk szakágon " lehet falusi tanitó-segéd- helyettes
Mit képzel magáról ez a dakota törzsfönök ??? Uff-uff !!
Már ufok, csak mély a víz !!! Vályogvetö...
Vadlaci
@Cicamama55: Ez csak az első lépés, innen szinte egyenes út fog vezetni a Testnevelési Egyetem rektori székébe. / Ha Schmitt Plágium Pali lehet rektor.../
Cicamama55
@Vadlaci: Azért a szintkülönbség köztük valljuk be, óriási! Úgy hogy S Pálnak minimum oktatási miniszternek kell lenni akkor, s hát ez akkor fog megtörténni, ha a miniszterelnökünk új evolúciós elméletét levédi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.