A szerelemtől ragyogó Liptai Claudia hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg párjával, Horváth Ákos színésszel közös képét.

Liptai Claudia úgy tűnik, megtalálta az igazit. A szerencsés férfi pedig nem más, mint a szombathelyi Weöres Sándor Színház társulatának tagja, Horváth Ákos. A férfinak van egy 17 éves lánya, Panna – írja a Blikk.

A színésznő egyik ismerőse azt mondta, azért öntött tiszta vizet a pohárba, mert nem akart, nem tudott már tovább titkolózni.

"Örülök nagyon, épp ma lesz kész Panna ruhája, ami az esküvődre készült, szóval remélem, hamarosan felveheti" – írta a sejtelmes kommentet egy közeli barát.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Legyenek boldogok!... Mellesleg gyönyörűek Claudia párjának szemei, s bajuszos! Jó lesz, ha vigyáz rá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Már megint az igazi! Jót nevettem, kiváncsi vagyok, meddig tart a ffenen agy "boldogság". Amúgy Volvós véleményét osztom. És mint ember?! Az is király volt, hogy nem bírta a parkolási díjat kifizetni, pedig ő milliókat keres! Erre rokkant kártyával trükközött, és mikor lebukott, össze-vissza kamuzott! Na ennyit az emberről!
JAJMÁR
Szerintem jó műsorvezető, humoros, csinos. A többihez meg semmi közöm, de ha valaki megosztja velem az élete "nagy" fordulópontjait, mint gyerekszületés, házasság, gratulálni szoktam. Kitette a fészbukra a hírt, én tehát gratulálok :)
Ki tudja, lehet, hogy most tényleg megtalálta az igazit.

"Az vesse rá az első követ..." vagy egyébként mindenki elsőre megtalálta a párját? Vagy nem, de az elsővel van, mert az a tisztességes?
mariaberta
Mint olvasom, jövendő férjúra Hernádi Judit párja volt.
Mi ebben az érdekes? A levetett ruha is ruha!
mate03
@Cicamama55: Gratulálok az új,barátnak!Egy jó tanács! Nagyon vigyázz a pénztárcádra!
mate03
@Cicamama55: Liptai barátjának,tanácsoltam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.