A szerelemtől ragyogó Liptai Claudia hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg párjával, Horváth Ákos színésszel közös képét.

Liptai Claudia úgy tűnik, megtalálta az igazit. A szerencsés férfi pedig nem más, mint a szombathelyi Weöres Sándor Színház társulatának tagja, Horváth Ákos. A férfinak van egy 17 éves lánya, Panna – írja a Blikk.

A színésznő egyik ismerőse azt mondta, azért öntött tiszta vizet a pohárba, mert nem akart, nem tudott már tovább titkolózni.

"Örülök nagyon, épp ma lesz kész Panna ruhája, ami az esküvődre készült, szóval remélem, hamarosan felveheti" – írta a sejtelmes kommentet egy közeli barát.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Legyenek boldogok!... Mellesleg gyönyörűek Claudia párjának szemei, s bajuszos! Jó lesz, ha vigyáz rá!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
perfekt
milyen --érdekes--ha most látnám először sem kellene---de így, hogy tudom kicsoda--??egy fehér máju-ribi abszolulte--és minden kalandját úgy tálalja a Média mint egy, szenzációt.
Cicamama55
Legyenek boldogok!... Mellesleg gyönyörűek Claudia párjának szemei, s bajuszos! Jó lesz, ha vigyáz rá!
volvós
Mint parasztbácsi az alsógatyát, ugy váltogatja a " szerelmeit " ez a nöstény !!
Minél több legyen ( föleg a vagyona ) Mègis mit tudhat - azon kivül - hogy
mindig horogra akad egy áldozat ???
Cicamama55
@volvós: Sikeres, mutatós, vérmes nő. Minden adottsága megvan hozzá, hogy könnyen találjon pasit magának. A kérdés, hogy rendelkezik-e olyan belső tulajdonságokkal, melyekkel meg is tarthatja.
volvós
@Cicamama55: Azért ennyire nem kellene szépiteni a multját, jelenét...
Van olyan Nö, aki szégyenli az ilyen az ilyen " viselkedést "...mint egy utszéli ...
az ilyennek nincs belsö érték, csak a pénz,pénz,pénz
Cicamama55
@volvós: Én csak a kérdésére válaszoltam "Mégis mit tudhat-azon kívül-" ,s pusztán a külső, látható tulajdonságait soroltam. Nem vájkálok sem a múltjában, sem a jelenében. A párjának kell megismerni az életét, nem nekünk itt a hírekre ugorva.
Fradigege
Igen, végre a 786.-ra megtalálta az igazit. Meglátjátok végre megálapodik. Nem fognak szétmenni. Ő nem olyan már...

Megyek és felmosom a nyálam.
perfekt
@volvós:Minden szavad illik rá--boldogság fogalma vele--a gyönyörű szemével együtt rémálom .--és a bensője arról többet tudna mondani ,egy volt kormányszóvivő:((((
vukkocska
Szeretem Liptai Claudiát. Okos, szép, vág az agya, mint a borotva. Az, hogy nem sikerült neki a tartós kapcsolat, mi nők tudjuk, nem mindig rajtunk múlik. Gesztesinél sem rajta múlt. Daróczinál sem. Ez e kettő jutott hirtelen eszembe. Kívánom neki, hogy legyen nagyon boldog és legyen nagyon tartós a kapcsolata. Ráfér már egy hosszan-tartó boldogság. Lehet más a véleményem, mint a Tiétek? Remélem igen. :)
köhögő bolha
Tartsa Bálványoson az esküvőt,ott már be van járatva a hintó,esernyő és többi kellék, a sokadjára férjhez menő celebeknek! :)
Senara
Gesztesi megcsinálta az ikerház másik felében lakó , volt feleségét , róla mi a véleményetek ? Ő a falu bikája ?,,, Vagy egy büdös paraszt aki megcsalta feleségét , volt feleségével a tizedik fröccs után ? . Egy nő , aki kilépet két - három kapcsolatból , már egy cafka? Daróczi toltál buzi (!) volt alibinek kellett neki Liptai ? Ennyi a véleményem .
volvós
@vukkocska: persze, hogy lehet más a véleményed, de aki igy váltogatja a pasikat, mint más az alsógatyát, csak nem gondolod komolyan, hogy ez egy hosszan tartó valami lesz ??? esetleg hosszabban tart a bankszámla " leapasztási " ideje. Fogy a pénz, múlik a szerelem " :-)))))) Oszt jöhet a következö " áldozat "...
vukkocska
@volvós: Liptai dolgozik annyit, hogy legyen saját jövedelme, s annyi, hogy abból bőven meg tudjon élni. Hogy ne legyen rászorulva egyetlen hapsira sem anyagi okok miatt. Szerintem csak csípőből válaszoltál, nem olvastad el, amit írtam :) Szeretem Liptai Claudiát :) pedig leszbi sem vagyok. Az embert szeretem.
volvós
@vukkocska: Háááát, ebbe most vitatkozom Veled ( nem szoktunk ), de mint Nö, aki ugy váltogatja a pasikat, ilyen sürün, hát mi a fészkes francért menne ujra és ujra férjhez ???
A válasz : A PÉNZÉRT !!! Tudod, akinek sok van, annak több kell !!!
Azért maradhat a barátság ???
Meine Ehre heisst Treue
Férjhez megy? Tegye. A gond az, hogy tudunk róla.
pityuka
"Szerencsés férfi". Hehehe. Na ez majd elválik.
vukkocska
@volvós: Persze. Engem soha nem zavar a más vélemény. Csak ne legyen durva, személyeskedő. A Tiéd nem az :) Szeretem Liptai Claudiát :) :) :)
Desischado
Már megint az igazi! Jót nevettem, kiváncsi vagyok, meddig tart a ffenen agy "boldogság". Amúgy Volvós véleményét osztom. És mint ember?! Az is király volt, hogy nem bírta a parkolási díjat kifizetni, pedig ő milliókat keres! Erre rokkant kártyával trükközött, és mikor lebukott, össze-vissza kamuzott! Na ennyit az emberről!
JAJMÁR
Szerintem jó műsorvezető, humoros, csinos. A többihez meg semmi közöm, de ha valaki megosztja velem az élete "nagy" fordulópontjait, mint gyerekszületés, házasság, gratulálni szoktam. Kitette a fészbukra a hírt, én tehát gratulálok :)
Ki tudja, lehet, hogy most tényleg megtalálta az igazit.

"Az vesse rá az első követ..." vagy egyébként mindenki elsőre megtalálta a párját? Vagy nem, de az elsővel van, mert az a tisztességes?
mariaberta
Mint olvasom, jövendő férjúra Hernádi Judit párja volt.
Mi ebben az érdekes? A levetett ruha is ruha!
mate03
@Cicamama55: Gratulálok az új,barátnak!Egy jó tanács! Nagyon vigyázz a pénztárcádra!
mate03
@Cicamama55: Liptai barátjának,tanácsoltam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.