Monor – Vádlottak padjára kerül a Barátok közt egykori Hoffer Misije. A napjainkban Kiskutas polgármestereként dolgozó Halász Gábor (42) bűnszervezetben üzletszerűen elkövetett vesztegetési ügy egyik vádlottja. A Blikk információi szerint azért került bajba a színészből lett polgármester, mert a vád szerint vásárolta nyelvvizsga-bizonyítványát.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
"A vád szerinti kuncsaftok között nem Halász Gábor az egyetlen ismert arc. A rendőri vezetőktől az országgyűlési képviselőig mindenféle foglalkozású ember megfordult az illegális nyelvvizsgabazárban. De nemcsak a kuncsaftok, még a nyelvvizsga-bizonyítványok értékesítői között is akadnak hírességek, vagy legalábbis azok hozzátartozói. "
Na akkor a többieket miért nem nevesítik? Ez már tényleg a választási kampány része.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
En mindig azt mondtam, hogy akirol meg akarjak tudni, hogy a vizsgaja valodi-e, azt ki kell vinni az vizsgaztatonak az adott nyelvteruletre, es ottfelejteni valahol a legsurubb forgalomban, utlevel, penz es csomagok nelkul.

Ha ennek ellenere egy het mulva otthon van megint, akkor atment a felsofoku nyelvvizsgan is, tudja alkalmazni a nyelvet, hihi...:o)))
hetöndöe
Ez is csak egy fideszes patkány,mint a többi.
Strong
.na ez lehetne az alapforgatókönyve a 1654788. barátok közt résznek:

Misi vesz Zsolttól egy bizit, amit Zsolt Miklóstól szerez be...persze Géza kezeli a nyomdagépet, amit Magdi-anyus letakarított, mer Vili bácsi ráöntötte a sörét...
TASzSz
@Strong: Ha emlékszel, az 1439.5-dik részben pont ő ajánlotta fel Imrének, hogy megcsinálja helyette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.