Szenzációs állítás ennyi év után! Egy főrendőrből lett magánnyomozó a Storynak elárulta szerinte kit kellett volna meggyanúsítani a körmendi gyerekgyilkossággal. Ezek szerint Tánczos Gábor ártatlanul ülhetett kilenc és fél évet?

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tekla
@KERKA:Biztosan nem véletlenül tévedtek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Az, hogy Tánczos ártatlanul ült egy meg nem nevezhető csoport bűne miatt, az mate részéről rendben is volna. Na de ezt felemlegetni...az már kiváltja belőle a paranoiás hisztit.
mate03
@tivoli: Már megkértelek! Felejts el!
Fradigege
Tánczos Gabika helyében, betolnék egy aprítógépet a Dohány utcai zsinagógába. Valami héber-rituálé a bűnös, de nem értem. Velem miért nem fordul elő ilyen? Ismerek zsidókat, ők sem értik. A Marina-parti lakótelep szerintem nagyon gáz. Autó Holding Zrt., full izrael. Béküljetek ki Gyermekeim! Az erőszakot hagyjuk meg a hanyatló rác, oláh ópiumánk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.