Szijjártó Péter felhagy a focival, a lépésre miniszteri posztja miatt szánta el magát – tudta meg a Bors.

A nemrégiben súlyos térdsérülésen átesett politikus egy hete hagyta el a kórházat. Jelenleg gyógytornára jár és legkorábban fél év múlva húzhatna focicipőt Szijjártó Péter, aki holnap teszi le a miniszteri esküt.

Futóedzést is legfeljebb hat hónap múlva tarthat, attól pedig még nagyon messze van, hogy pályára is léphessen. A versenysportnak tehát vége. Azt fél év múlva dönti el, hogy edzésekre lejár-e csapatához.

A Bors úgy tudja, Orbán Viktor miniszterelnökkel nem beszéltek a dologról, így nem is ő volt az, aki a versenysport befejezését javasolta Szijjártó Péternek.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
ohtejószagúúristen! Látjátok feleim saját szümtükkel, halljátok - é a kóborló lantosok és egyéb igritzek hangját, hogy ezen egyszerű bőripari zsellér micsoda áldozatot hozott az ő népéért, s nemkülönben az ő szerelmetes főnökéért, hogy néki kedvében járjon? Bizony mondom néktek, közel már az ő megdicsőülése, egekbe emelése!:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Most aztán mi lesz! Pótolhatatlan ez a "veszteség" a magyar botlábakon csoszogó nyugdíjas csigának, amit közönséges nevén futballnak hívnak! Bár inkább focizna, és ne menne miniszternek!
mariaberta
Igazán sajnálatos, hogy pont a futballal hagy fel, hiszen az a nagyfőnök kedvence.
Inkább a politikával kellett volna felhagynia. Bár azt hiszem az a jobban fizetett állás.
mate03
@magyarbakancs: Most van vége a Magyar focinak!Hagyjuk elkallódni,tehetségeinket!Külügy minisztert lehet találni százat! De egy ilyen tehetséget,elveszteni,isten ellen való vétek!
mariaberta
@mate03: milyen igazad van, engem sem hagy nyugodni,- egy gondolat-- bánt engemet- mi lesz a zselés frizurával, nem lesz kakas taréj, na szépen vagyunk.
varrólány
Én most már tudom miért nem focizik, mert majd egyik fürdőszobából a másikba szaladgál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.