A Simicska-birodalomhoz tartozó ClassFM ma reggel ismét egy párhuzamos dimenzióba kalauzolta a hallgatókat: Sebestyén Balázsék éleslátása az internetadót is utolérte.

A Lájk beszámolója szerint először Rákóczi Ferenc beszélt arról, hogy az adó alapjában jó ötlet, mert a célja valójában az lehet, hogy közelebb hozza az embereket egymáshoz, mert ugye, ha kevesebbet internetezünk, akkor... (???)

Vadon Jani ezután azon rogánantalkodott, hogy szentül hisz abban, hogy az újabb adóból a fogyasztók nem éreznek majd semmit, hiszen "a hírek szerint akkora a verseny" a szolgáltatók piacán, hogy inkább lenyelik a költséget, mintsem előfizetőket veszítsenek.

Rákóczi még elmondta, hogy ezzel szerinte befellegzett az ingyen wi-fi korszakának például a vonatokon, Sebestyén Balázs pedig azért megjegyezte, hogy remélhetőleg "mindez csak rémhír".

A műsor legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy gólyatáborban megerőszakolt lányon viccelődtek, de nem szokatlan a buzizás sem.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Érdekes ez a két tudat módosult vélelmezése, lennének ezek valakik a való életben, valós munkavégzéssel, ami új értéket állítva elő dolgozna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
A kérdés, az, hogy hol is van Sebestyén Balázs? Mintha még menne az RTL-en a celeb műsor, amelyiket Ő vezet állítólag Dél-Afrikában. Persze lehet, hogy tévedek... és egyébként is semmi közöm hozzá...
Szimba
Azért ezek a vélemények nem egészen tükrözik az internetadó melletti állásfoglalást. Rákóczi Ferenc : "az adó alapjában jó ötlet, ... közelebb hozza az embereket egymáshoz, mert ugye, ha kevesebbet internetezünk, akkor... (???)"..."Sebestyén Balázs pedig azért megjegyezte, hogy remélhetőleg "mindez csak rémhír"." Azért lájkosan látszik szerintem a simicska-orbán konfliktus.
Desischado
Három szellemi toprongy. Nálam labdába sem rúghatnak.
picike
látszik hogy keveset neteznek olyan a hozzá állásuk is
DogAdventures
Nincsen semmi, ami igazságosabban van elosztva az emberek között, mint a józan ész; mert mindenki azt hiszi, jutott neki belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.