Hatósági vizsgálat indul a Class FM ellen – jelentette be az NMHH, amelynek Médiatanácsa kedden döntött erről.

Az eljárás a rádiócsatorna egyik szeptemberi reggeli műsorában elhangzottak miatt indul, amelyben a műsorvezetők az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar gólyatáborában történt nemi erőszakról szóló hírt kommentáltak sajátos módon, nagy felzúdulást keltve, és számos hallgatói panaszt generálva – írta közleményében az NMHH.

A Médiatanács azt vizsgálja majd, hogy történt-e jogsértés az érintett Morning Show szeptember 1-jei műsorban. Az eljárás lezárására a médiatörvény 40 napot szab meg, amely indokolt esetben további 30 nappal meghosszabbítható.

Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc műsorvezetők a Morning Show-ban tréfálkozva és relativizálva beszéltek az ELTE-TÓK fonyódligeti gólyatáborában történtekről.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szepwilly
@volvós: javaslom hallgasd a szentkorona vagy a lanchid rediot!!!
Szimba
"Hatósági vizsgálat indul a Class FM ellen " - jelenlegi tulajdonosa simicska. Kíváncsi vagyok a vizsgálat eredményére. Mióta simicska a tulaj, inkább a music fm-et hallgatom az autóban. Sokkal jobb, nem olyan fennhéjázóak, mint sebestyén balázs és bandája.
vadsanca
Nagyon helyes! Remélem meg is szűnik a csatorna. Örülök a hírnek, bár már néhány éve nem is hallgatom. Anno olyan helyen dolgoztam ahol csak a Class-Fm szólt.
Kénytelen vóltam elviselni a Sebestyént és a Vadont. Az összes témából gúnyt űztek. Nem gondolva, hogy ezzel másokat is megsértenek. Már az nem tettszett akkoriban, hogy Vadont nevetőgépnek alkalmazták. Ő verbálisan ritkán került mikrofovégre. Mivel, hogy jobb oldali rádió, valószínű egy ejnye-bejnyé-vel megússza.
Bercifiu
Régen láttam ekkora beképzelt seggfejeket.
DogAdventures
A média sem tesz mást, csak a hatóságok által leadott csontokkal bibiskedik. Tudják, hogy hazugságok, de előadják, mert ettől nőnek a bevételek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.