A Simicska-birodalomhoz tartozó ClassFM ma reggel ismét egy párhuzamos dimenzióba kalauzolta a hallgatókat: Sebestyén Balázsék éleslátása az internetadót is utolérte.

A Lájk beszámolója szerint először Rákóczi Ferenc beszélt arról, hogy az adó alapjában jó ötlet, mert a célja valójában az lehet, hogy közelebb hozza az embereket egymáshoz, mert ugye, ha kevesebbet internetezünk, akkor... (???)

Vadon Jani ezután azon rogánantalkodott, hogy szentül hisz abban, hogy az újabb adóból a fogyasztók nem éreznek majd semmit, hiszen "a hírek szerint akkora a verseny" a szolgáltatók piacán, hogy inkább lenyelik a költséget, mintsem előfizetőket veszítsenek.

Rákóczi még elmondta, hogy ezzel szerinte befellegzett az ingyen wi-fi korszakának például a vonatokon, Sebestyén Balázs pedig azért megjegyezte, hogy remélhetőleg "mindez csak rémhír".

A műsor legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy gólyatáborban megerőszakolt lányon viccelődtek, de nem szokatlan a buzizás sem.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Érdekes ez a két tudat módosult vélelmezése, lennének ezek valakik a való életben, valós munkavégzéssel, ami új értéket állítva elő dolgozna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
keresztapa
Érdekes ez a két tudat módosult vélelmezése, lennének ezek valakik a való életben, valós munkavégzéssel, ami új értéket állítva elő dolgozna.
DR Eric CARTMEN
Annyi ennek az országnak, ha ezek a nulla emberek számítanak mérvadónak.
nyanya001
Nekem is sajátos véleményem van erről a kis szellemi toprongyról !
www.youtube.com/watch?v=ulREAQa7O7g
Főlökött
Sebestéyén Balázs, Rákóczi Ferenc, Vadon Jani személyekre valami ragadt volna az iskolában a koszon kívül is, akkor nem művelnék azt, amit művelnek.
Mivel stílusuk alpári és személyeket sértő is, így előadásukra én nem is vagyok kíváncsi, kerülöm is műsoraikat.

Kíváncsi lennék, pl. ahhoz mit szólnának, ha saját lányukat érné inzultus, egy táborban. Akkor is viccelődnének ezen ? Ja akkor jönne az önbíráskodásuk, mély felháborodásukkal karöltve. Tájékoztatom szentjeimet a lányos apák nem veszik ezen dolgot, oly viccesnek, mint ahogy Őnök hinni szeretnék, avagy elbagatelizálják. Nem azért nevelték a szülők egy életen át gyermeküket, hogy egy senki kikezdjen vele és ebből Önök kabarét, több napon keresztüli témát szolgáltassanak, egy érdemtelen bagázs számára, egy rádióban, élő adásban.
Na ezen kellene elgondolkodniuk.../nem kicsit/

Nem fikázom Önöket, mert számomra nem lenne érdemes-érdemi ténykedés. Még erre is érdemtelenek-méltatlanok számomra.
Bercifiu
Ha a buszon, vonaton nincs WI-FI, nem jár a busz autópályán, miért kell 15 km - es ingyenjegy után 150 forintot fizetni?
Gyuri Géderről
Ha, " A Simicska-birodalomhoz tartozó ClassFM" valamit kezdeni akarna a fidesszel, nem ezeket a macskajancsikat ültetné a mikrofon elé.
Január
A kérdés, az, hogy hol is van Sebestyén Balázs? Mintha még menne az RTL-en a celeb műsor, amelyiket Ő vezet állítólag Dél-Afrikában. Persze lehet, hogy tévedek... és egyébként is semmi közöm hozzá...
Szimba
Azért ezek a vélemények nem egészen tükrözik az internetadó melletti állásfoglalást. Rákóczi Ferenc : "az adó alapjában jó ötlet, ... közelebb hozza az embereket egymáshoz, mert ugye, ha kevesebbet internetezünk, akkor... (???)"..."Sebestyén Balázs pedig azért megjegyezte, hogy remélhetőleg "mindez csak rémhír"." Azért lájkosan látszik szerintem a simicska-orbán konfliktus.
Desischado
Három szellemi toprongy. Nálam labdába sem rúghatnak.
picike
látszik hogy keveset neteznek olyan a hozzá állásuk is
DogAdventures
Nincsen semmi, ami igazságosabban van elosztva az emberek között, mint a józan ész; mert mindenki azt hiszi, jutott neki belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.