Mit keresett este Demcsák Zsuzsa a János-hegyen egy politikus társaságában? Az ismert tévés volt férje erről számolt be részletesen a bíróságon, majd a Borsnak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@tivoli: De a luvnya sokkal undorítóbb! És nekem azt súgja a megérzésem, hogy a férj sok mindenben igazat mond róla!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Desischado: tegnap, 23:49
Nem az a lényeg. Milyen férfi az, amelyik gyermekei anyját mocskolja, akármilyen is az. Hol van az önbecsülése? Egyébként a nők alapvetően hűségesek, ha megcsalják a férjüket, mindig a férfi a hibás. Szerintem.
Törölt felhasználó
@tivoli: Azért, ha a feleség fűvel-fával.. plusz még ő zsarol a gyerekkel és hogy erőszakoskodás miatt feljelent...akkor mit kéne tenni egy ilyen thriller illő elmebeteggel. Azt hiszem a hivatalos út még talán a legtisztább...és a legkevésbé fájdalmas...
Törölt felhasználó
Amúgy a demcsáknak nyilván az a fétise, hogy ismert személyiségeket csábit el és titokban qrnak valahol, ahol akár fel is ismerhetik őket(persze ez ki van zárva amúgy). Nem hiszem, hogy probléma lenne nekik bérelni egy szobát pl... Lásd lázár esetét vele, aki egyből fizetett mint a katona... Ne higgyük, hogy ilyen magasságokban, ahol bárkit megkaphatnak ott még izgató a kinézet...más dolgok fogják "megfűszerezni" a dolgokat:)
tivoli
@ziziplanet: ma, 00:25
Akkor sem kellene a nagy nyilvánosság elé tárni, mert az ilyesmi magánügy. Most már mindenki tudja milyen Demcsák, de azt is, hogy a férje semmivel sem különb. Egy ilyen jellemtelen meg is érdemli, hogy nevetségessé tegyék.
mariaberta
Nevetséges, mennyit foglalkoznak Demcsák Zsuzsával. Az újságírók a nyomába szegődtek? Kinek mi köze ahhoz, kivel tölti a szabad idejét, mert gondolom a kirándulás nem munka idő alatt történt.
Dr. Felipe
(lézer) János legyen fent a János-hegyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.