Budapest — Demcsák Zsuzsa (36) volt férje, K. József visszajár a lakóparkba, ahol a műsorvezető lakik.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@perfekt: szia!:-)Aprópénz már nem ér sokat a férjről nem tudok nyilatkozni.
Lehet nem olvastad , de nem is lényeges számomra se egy másik nőhöz jár aki szintén ott lakik. Mondjuk-ezen információ nélkül is élet az élet! :-)
perfekt
@varrólány: Aki a kicsit nem becsüli:-)) mármint az aprópénzre gondolván.Tudod, töredelmesen bevallom,egy időben szorgalmasan jártam a keresztanyámhoz--de néha egy emeletet tévesztettem.-))
varrólány
@perfekt: Így van bölcs mondás , meg sok kicsi sokra megy!
Ajaj nagy a baj, nem jó helyre menni! Pár éve hozzánk csengetett be egy fiatalember itallal ,pohárral a kezében és én hülye azt mondtam , hogy nem én vagyok akit keres. :-))
A szomszédban volt buli csak nem tudta a pontos címet!
perfekt
@varrólány: :-))))))))))) .Ezért is kedvelem hozzászólásaidat---kitűnő a humorod is.De a logisztikai felismerő rendszered blokkolt ... hangyányit.:)))
varrólány
@perfekt: :-))))) Azóta már elköltözött a fiatal pár, így esélyem sincs hogy megismétlődjön.!:-( Egy doboz csokit amikor nyertünk azzal megleptek ,amikor a csomagküldő megállt a ház előtt! Valami netes kódos beküldés volt. Pár napig kitartott , nem tudom mennyi Mars csoki volt benne !:-))
perfekt
@varrólány: Nem kell feladni--az ÉLET nagy mókamester--tartogat még meglepiket--csak az a lényeg jót--és jól---adjon:))--és ha címet téveszt legyen az ő baja:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.