Budapest - Kiteteti villájából exmenyét Pécsi Ildikó (74). Szűcs Csaba és Pártos Csilla (47) 18 év együttélés után februárban jelentette be, hogy a házasságuk zátonyra futott.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
pécsi nyanya!
nem tudod, hogy csak a bíróság döntheti el mikor jár a tartásdíj???
varrólány
Nem szeretnék a menye lenni , amennyi kedvesség meg nyájasság látszik rajta ugyanolyan hirtelen tud átváltani a "másik oldalára".
Desischado
QA házat az unokájára kellett volna iratni. Engem is érdekelne, mi történhetett, hogy így elromlott minden? Legalább a gyerek kedvéért próbálnának egyeségre jutni!
mate03
@Desischado: Egy tönkrement házasságból,menekülni kell!Annál nincs szörnyűbb egy gyermeknek,mint az hogy a szüleit veszekedni látja!
Desischado
@mate03: Ebben tökéletesen egyetértünk, de ki tudja, mi van a kulisszák mögött? Olyan nincs, hogy mindenért csak az egyik fél a hibás. És az unokájára való tekintettel, mégiscsak óvatosabban kellene eljárnia a művésznőnek.
Katalina62
ha igaz amit a blikk kommentek között olvastam, miszerint Pártos Csillának már kedvese is van, mondom, ha ez igaz, akkor ez kissé árnyalja azért a képet, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.