Egy budai elit magánklinikán született meg csütörtökön Gyurcsány Ferenc ötödik gyermeke, Márton – tudta meg a Blikk.

A kórház igen elegáns környezetet biztosít a kismamáknak: a legmodernebb vizsgálati eszközök állnak rendelkezésre.

Mindennek persze ára van: a lap szerint az alap szülési csomag 500 ezer forintba kerül. Ebbe az összegbe olyan szolgáltatások is beletartoznak, mint egy tévével és internettel felszerelt családi szoba két éjszakára, ahol az apa is ott tud aludni, és jár a háromszori, menüválasztásos étkezés is. De van 1,2 millióba kerülő szülési csomag is. Itt már több vizsgálat, hosszabb tartózkodás, saját nővér, napi ötszöri étkezés és ajándék fotóalbum is jár az újszülöttről.

Az anya, Dobrev Klára és a kicsi jól van. Szombaton a volt miniszterelnök haza is vitte őket a kórházból.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Az már érdekesebb dolog, amikor a legutóbbi hír szerint egy szülész-nőgyógyász kevesellte az ötvenezer forintos "paraszolvenciát", és sürgette a differencia kifizetését.
Egyébként, ha egy Sebestyén Balázsnak, egy Ördög Nórának telik rá, azért egy Gyurcsányon ne csodálkozzunk már!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Alig tudták kifizetni. Marha drága lehetett. Most éheznek és nyögik a hiteleket. Rendezzek gyűjtést Szabolcsban???
mariaberta
Azaz 500 ezer, de az újságírók előszeretettel használják a "millió"-t, mert az jobban hangzik és jobban bosszantja a "47.000-ből meg lehet élni" népes társaságot.
perfekt
@evacica: szia17:33 ra.Nem szoktam embereket, sem bőrük színei szerint-sem vallási hovatartozásuk, sem pártszempontok szerint jellemezni.Csak és kizárólag viselkedéseik szerint.Tőlem nem olvasható Gyurcsány zsidózása--és Orbán cigányozása sem--de mikor olyat tesznek ami személy szerint,nekem nem tetszik,megemlítem.Ezt tettem most is.Szíves figyelmedet felhívnám arra-hogy azt a feliratos táblát,nevezett a nyakában hordta.Nagy tévedés a párizsi vérengzéssel összemosni önvallomását.--jóval az előtt olvasható volt.Tehát vállalta-legyen ez az ő meleg büszkeségének" ügye.Talán a kis Rickárdó kórházi rendőri őrizeténél volt ez az eset.De mindegy,ez nem változtat a leányzó fekvésén.
evacica
@perfekt: Meglehetőssen gusztustalan a megnyilvánulásod de lelked rajta.
perfekt
@evacica: Amennyiben avatárod női nevet "takar"-- kívánnivalókat csak a te viselkedésed,véleményed hagy kívánnivalót maga után.És ,ha már nem tudsz konkrétumokkal szolgálni--jobb lenne-ha nem foglalkoznál velem.Én nem vagyok hajlandó, parttalan személyeskedésekre még veled sem ,csak beszélgetésekre,mert én tisztelem a nőket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.