Egy budai elit magánklinikán született meg csütörtökön Gyurcsány Ferenc ötödik gyermeke, Márton – tudta meg a Blikk.

A kórház igen elegáns környezetet biztosít a kismamáknak: a legmodernebb vizsgálati eszközök állnak rendelkezésre.

Mindennek persze ára van: a lap szerint az alap szülési csomag 500 ezer forintba kerül. Ebbe az összegbe olyan szolgáltatások is beletartoznak, mint egy tévével és internettel felszerelt családi szoba két éjszakára, ahol az apa is ott tud aludni, és jár a háromszori, menüválasztásos étkezés is. De van 1,2 millióba kerülő szülési csomag is. Itt már több vizsgálat, hosszabb tartózkodás, saját nővér, napi ötszöri étkezés és ajándék fotóalbum is jár az újszülöttről.

Az anya, Dobrev Klára és a kicsi jól van. Szombaton a volt miniszterelnök haza is vitte őket a kórházból.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Az már érdekesebb dolog, amikor a legutóbbi hír szerint egy szülész-nőgyógyász kevesellte az ötvenezer forintos "paraszolvenciát", és sürgette a differencia kifizetését.
Egyébként, ha egy Sebestyén Balázsnak, egy Ördög Nórának telik rá, azért egy Gyurcsányon ne csodálkozzunk már!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
Valószínű, hogy tudták, mi az ára a magánklinikának. De ez nem akkora hír!!!
silber13
És?? Kinek mi köze hozzá? Annyiba került és kész!
m.macskosz
Az már érdekesebb dolog, amikor a legutóbbi hír szerint egy szülész-nőgyógyász kevesellte az ötvenezer forintos "paraszolvenciát", és sürgette a differencia kifizetését.
Egyébként, ha egy Sebestyén Balázsnak, egy Ördög Nórának telik rá, azért egy Gyurcsányon ne csodálkozzunk már!
Vizual
Jó-jó. DE nem írják a címét,pedig én is ott szültem volna. Tudom ez kommunizmus, itt nincs egyenlőség, tudom ez nem egy "libsi-bolsi" rendszer ahol szülhetnek az anyák, mert biztos lehet az egészségügyben. Ez egy olyan rendszer ahol ha valamit akarsz fizetned kell. És, hogy Gyurcsány nem áll rosszul anyagilag azt tudjuk. Miért ne tehette volna meg. ÉN értékelem, hogy nem javasasszonyt vagy varázslót hívott.
levi
Azért gyerekek, nem semmi ez a kettős mérce. Ha fideszes csinálja a félmilliós szülést, akkor itt háborognátok.
nezelodo
levi

Nem ez a kettős mérce, hanem az, ha egy húszezres városban és vonzáskörzetében bezárja a fidesz vezetés a szülészetet, és a negyven kilométer távolságban lévő ellátó intézménybe nem lehet az útviszonyok miatt biztonsággal eljutni, senki nem mer szót emelni, legfeljebb magában átkozódva hallgathatja, hogyan "mentették meg a kórházukat" ezek a gengszterek.
vitamin51
@levi: Miért, mit gondolsz a fideszes hol szül, hol kezelteti magát? Feltételezed, hogy bemegy a megyei kórházba ellátásra, ahol csak a kilincset megfogva, bacilust visz haza? Aki megteheti, anyagilag megengedheti magának, bizony párttól függetlenül, magán klinikát, privát orvost választ, különben 90 %, hogy elfertőzik, főleg egy császáros műtétnél! Az viszont kétségtelen, hogy a fidesz kétharmad tesz róla, hogy ezek az állapotok még jobban romoljanak, piszokban és orvos, nővér hiányban is!
Strong
Kedves Propeller szerkesztőség,

Ha a gyökérféle bulváros gyökérségek felé haladunk (már ami a híreket illeti) akkor inkább olvasom a sok gyökér bulvárújságot...a sok gyökérséggel...

...amúgy jó egészséget a családnak...
levi
@vitamin51: Nem mondtam, hogy a fideszes nem ott szül. De ha ez lett volna a cikk lényege, akkor itt küldözgetné mindenki a jófélét nekik. Ehhez képest itt most csak annyit lehet olvasni, h "ez nem hír stb."
Ha gyurcsány a nép barátja, próbálja ki azt a szülészetet amit a nép. A tescos bevásárlós kocsi-gyerekágyat, a koszt a mocskot amit a romák okoznak.
Legutóbb amikor újszülött osztályon jártam, 10-ből 9 roma volt bent. Persze aki megteheti nem ott szül, de ki teheti meg? kb. csak a politikusok. És ez még gyurcsány alatt volt, azóta csak roszabb lett a helyzet. Egyik kutya másik eb, ennyi.
Mellesleg pártállástól függetlenül gratulálok az egészséges gyerekhez.
Cicamama55
Nyilvánosság előtt elmondta Gyurcsány mekkora jövedelme volt a múlt évben, nem korrupcióval tett szert rá mint a Fideszes "csipet csapat!" Innentől kezdve nincs miről beszélni, arra költi a pénzét amire akarja! @m.macskosz: @bretagne: @silber13: @nezelodo: @vitamin51: Teljesen egyet értek Önökkel én, a "nem bolsi"! :)
Másik
Nem is olyan vészes.
Itt a félmillában benne van édesapa hotelszolgáltatása is (étkezés, szállás).
Dicséretes, hogy nem egy szerencsétlen állami kórházban várták el mindezt, pusztán a hírnevükért.

Ki kellene számolni, mennyibe' van ez, ha a kismama rendszeresen fizet a "tanácsadásokért" illetve külön a szülésért. Mindezt úgy, hogy az állami ellátórendszer keretein belül történik a procedura. Költség a közösé, haszon a dokié.
Tudok olyanról, aki előre osztott-szorzott, és kicsit megtoldva inkább magánklinikára ment, ahol a nővér és az orvos tényleg normálisan bánt vele, neki meg nem kellett hálásnak lenni semmiért.
Valljuk be, a nők csak fizetik a paraszolvenciát, de semmivel sem kapnak különb ellátást, mintha nem tennék.
Kipróbáltam. Anno egy megveszekedett fillért sem voltam hajlandó fizetni, mert a gyerekeket így is, úgy is nekem kellett megszülni. :)
Semmivel sem volt rosszabb dolgom, mint azoknak, akik fizettek, pl húgom.
verőce21
Ezt a szülészeti ellátást nevezik simán(fordítottan nem tudom), rooming-in ellátásnak.
Jó egészséget kívánok nekik!
magyarbakancs
Gondolom kinek van mit a tejbe aprítani elmegy magán klinikára.
Egryibe kerül .
Mindenki megtehetné mindenki így szülné meg a gyerekét.
magyarbakancs
@Másik: 1000% igazad van.
Több biztosítási rendszerrel kilehetne irtani a paraszolvenciát.
1945 előtt Magyarországon 3 biztosítási társaság volt.
RonaGyuri
@levi: Majdnem igazad van, de fikció!
A Fityesznyik cimborád neje az Állami Korházban szokott szülni, s még csak zsebbe sem csúsztat, Inkább nyilatkozik a paraszolvencia kárairól! =))
Knapp75
@levi: Gyurcsányék idejében megpróbálták keresztülvinni, hogy a privát betegbiztosítók minél magasabb szintű szolgáltatásokra szerződjenek az egészségügyi intézményekkel a betegek érdekében.
Ezt a Fidesz vezérelte szavazók megvétózták 2008-ban, mert inkább az "ingyenes", de sz@r szolgáltatáshoz és mély zsebű orvosokhoz ragaszkodott a nép.

Na Orbánék most jutottak el odáig, hogy mégiscsak be kéne vonni a magántulajdonú szolgáltatókat és teret kéne nyitni a biztosítóknak. (ezt úgy is támogatják is, idén már a munkáltatói betegbiztosítások után nem kell tb-t fizetniük a munkaadóknak, azaz olcsóbb nekik, ha biztosítást kötnek, mint ha bérként odaadnák a pénzt)

Tehát tudják, mi a helyes út, de azért elloptak 10 évet az életünkből az áskálódásukkal.

Nem mellesleg az egykulcsos szja-val a módosabbaknál keletkező többlet egy része is ilyen extra szolgáltatásokra megy el.
Míg a mindenki által elérhető állami egészségügyben várólisták, pénz-, orvos- és nővérhiány van, addig a kedvezményezett 10-15 százalék könnyebben meg tud fizetni extra szolgáltatásokat.

Az ilyen különbségek növelése Orbánék legnagyobb hibája.
eszegfu
@RonaGyuri: Egyetértek! Gyurcsányék nem állami kórházt vettek igénybe kormánytagoknak "járó" extra szolgáltatásokkal, ráadásul ingyen! Magánkórházban megfizették a szolgáltatás árát és pont! Nem érdekel, hogy ki milyen pártbéli ember, ha megteheti fizesse meg a magánkórházak szolgáltatását. Az inkább érdekelne, hogy miből telik a fiatal fideszeseknek több ingatlan megvétele, felső tizezer szerinti életvitele, amikor egyszerü paraszti ésszel is kiszámolhatóan, nincs annyi jövedelmük, (nem "életük munkájával" tették félre) amiből ennyit megtakarithatnának.
vukkocska
@levi: nem gondolom, hogy Orbán felesége állami kórházban szült volna. De ez nem is érdekes. Mindenki úgy és ott szül, ahol megteheti. Én sokkal inkább a 15 milliós havi tandíjas szakácstanfolyamot tartom érdekesnek. Ez hányas mérce lenne? De erre is azt mondom, ha megteheti ! Van miből, s hogy honnan, az más kérdés. Orbánnak még vállalkozása sincs, ahonnan jutalékot kapna. A jutalék valószínű neki máshonnan jár, mert az egész Tokajt, meg az ingatlanokat nem lehet megvenni a havi 2 millából.
wagabund
csókoltatom a hírszerkesztőt, meg a zújságírót...ez miért hír?
úgy csinálnak, mintha már megint a Gyurcsány lenne a hibás...ilyen, vagy drágább szülés már évtizede van több helyen is...inkább arról kellene írni, ahol nincs ilyen szolgáltatás, oszt mégis egy vagyont kér a tanult személyzet...
csak a bajt keverik...
vitamin51
@levi: Na azért vannak még milliomosok a politikusokon kívül is, csak nézzünk szét a bugyuta celeb világban, az a nonszensz amit ők megengedhetnek maguknak, mert nekik aztán valóban nincs egyensúlyban a vagyonosodásuk a teljesítményükkel! Gyurcsányékra kár hivatkozni, ők nem voltak kétharmadban, nem változtathattak törvényt kényükre kedvükre, és tehetetlenek voltak az ellenzékkel szemben amikor azok nem szavaztak meg egyetlen olyan tervezetet sem amivel jobbíthattak volna az ország sorsán. Ha az ülésteremből való kivonulások helyett inkább együttműködtek volna, esélyük sem lett volna a következő választáson kétharmados fölényre szert tenni. Szánt szándékkal tettek mindenhol keresztbe, önös érdekek miatt, de ezt valahogy a szavazók nem igazán akarják értelmezni! A kétharmados fidesz viszont egymaga, az ellenzék szavazata nélkül is elherdálhatja folyamatosan a milliárdos hiteleket és az adófizetők pénzét, csupa olyan dologra, amiből csak nekik és csókosaiknak van jelentős haszna. Na és mindezt nyílt lapokkal csinálják, hurrá :-( Fura mód, mindebbe nincs benne az egészségügy felemelése, sőt, rohamosan pusztul minden egészségügyi intézmény, ami nem privát klinika vagy rendelő! A napokban voltam Pécs megyei kórházának a rendelőjében, ahol döbbenettel tapasztaltam, hogy milyen állapotok uralkodnak :-( 64 éves vagyok, korom ellenére hála ég nem járok sűrűn orvoshoz, főleg nem kórházakba, talán ezért is lepett meg ennyire amit láttam. Minden esetre most már csak egy vágyam van, ha eljön az ideje, otthon, párnák közt távozzak az élők világából, mert aki közkórházba kerül, minden esélye meg van, hogy idő előtt távozzon! Az biztos, hogy én már csak olyan pártra szavazok, aki megígéri "és be is tartja", hogy mindenek előtt az egészségügyet teszi rendbe, de maximálisan, mert ahol ilyen beteg az egészségügy, ott csak beteg nép létezik!
oncogito
@vitamin51: - négy év alatt legfeljebb Isten tudná helyrehozni, amit az egészségügy ellen elkövettek.
Felszerelés, orvosok, ápolók, a napi működtetéshez szükséges anyagi fedezet -- ezt nem lehet máról holnapra meghozni.
Ezt csak az előző kormányzat megszorító intézkedéseivel lépésről, lépésre.
Már a vizitdíj is nagy segítség volt.
De a nép leszavazza rendre azt, aki tényleg tudna segíteni.
Mert kell a hazudozó helyette...
eszegfu
@vitamin51: A politikusokon kivüli "celebek"-en nem tudom kiket értesz milliómosoknak? A többivel egyet tudok érteni.
perfekt
Gyurcsány---minden jót nektek---azért most--csak úgy emberbaráti szeretetből, vigyél be néhány roma anyát is szülni ,ahol szültetek--hiszen vállalod is roma származásodat!
levi
@RonaGyuri: Megint hülye vagy. Attól, hogy nem csípem gyurcsányt még nem leszek fideszes, jobb ha ezt megtanulod. Jelenleg nem preferálom egyik pártot sem, jobbikos voltam, de amit most a jobbik csinál az egy szar.
eszegfu
@perfekt: Ja persze... O.V. pedig ne vigyen senkit, mert ő nem vállalja... valahogy igy gondolod? Már bocs., de azt hiszem nem tudod pontosan miről szóltál most hozzá... Nem állami kórházban, extra ellátást igényelt, hanem magánkórházban kifizette a szolgáltatás árát. Mi köze ennek a romákhoz?!
yazo64
Na bummmmm... 3o récsöl tandíj ára...
perfekt
@eszegfu: Szia:Szeretsz okosnak látszani.Ez nem baj--de annyira azért nem megy ez neked,hogy mások véleményét sajátos módon,kommunikálhasd.O.V.-ről szót nem szóltam most.Teljesen-ép elmével pontosan tudom,mikor miről- mit írok.És ha nem érted miről írok-hozok neked magyarról-magyarra-tolmácsot. Az általam leírtak úgy hasonulnak egymáshoz---mint a te mai 12:32 es Rona Gyurinak írt válaszodban ::miszerint az nem érdekel téged-hogy Gyurcsány-hol mennyit fizet--csak a fiatal fideszesek vagyon gyarapodása-minek tisztességességéről,nem vagy meggyőződve--hiszen osztottál szoroztál .és az a konklúziód-hogy ők bizony "nem egy élet,munkájából gyarapodnak"Bezzeg, Gyurcsány az igen.Kösz a megkeresésedet.
reseva
@perfekt: Gyurcsányék nem a beszedett adóból, hanem egy eléggé elszúrt kormányzati intézkedés - privatizáció - során jutottak viszonylag olcsón olyan vagyonhoz, amelynek működtetésével idő után a jövedelem is felhalmozódik, és ez sem magától megy. A vállalkozások erről szólnak, és a privatizáció haszonélvezői Gyurcsányékon kívül még nagyon sokan voltak, akik közül sokan az olcsón szerzett állami vagyon-eszközökön hamar túl is adtak, a munkásokat pedig szélnek eresztették.Persze ezen kívül még sok más útja is van a meggazdagodásnak, és hát a gazdagok fizessenek.
kamazuka
Tb alapon nem születhet politikus gyermeke?
Vagy közös erővel a mindenkori kormányok azért züllesztik a közegészségügyet,hogy drága , a kisember által megfizethetetlen magánklinikák zsebeit tömhessék?
S mondja,Tisztelt exminiszeterelnök úr, számlát is kaptak a beavatkozásról,netán Áfa visszaigénylésre is sorkerűl?
Döntse el ki-ki maga,de szerintem szégyen és gyalázat,hogy a saját tb rendszerben nincsen bizodalma,egy magát magyar politikusnak tartó ember.
Azt gondolom a hazai állapotok híven tükrözik a kormányzása alatt kivont források hiányát.

Navracsicsnak igaza van.Amit magyar politikai elit tesz urizálás terén,az több mint vérlázító.
perfekt
@reseva: Minden szavad igaz.Csak annyit-hozzá--ha emlékezetem nem csal ,talán Rockefeller mondotta akkoriban,az újságíróknak mikor már milliárdos volt,hogy " Kérem ,önöket,hogy csak azt ne kérdezzék,tőlem ,hogy az első milliót, hogyan szereztem"!?
nezelodo
perfekt tegnap, 22:32

Hát Te se kérdezd, semmi közöd a MAHIR cégek eladásához, se Kaya Ibrahimhoz. Ne firtasd a macisbank kirámolását, az eladott székházat főleg ne a kőbányákat (mert alanyi jogon mindenki lehet hülye), a tokaji borcsatákat és csatához szükséges állami támogatásokat, se, és vég nélkül lehetne sorolni, de nincs hozzá közöd, közünk. Ha meg autóba ülsz mindig nézd meg mi van a tetőcsomagtartón, és a láthatósági mellényt mindig viseld.
evacica
@perfekt: Azt meg honnan szeded, hogy Gyurcsány roma? Előbb győződj meg valamiről mielőtt leírod. A tudatlanság csak akkor szégyen, ha nem akarsz változtatni rajta.Persze nálad ez valószínű rosszindulat volt Gyurcsánnyal kapcsolatba.M.o. a sértés az ha valakire azt mondjuk, zsidó cigány, komcsi. Itt tart a magyar közszemlélet.
gödörben
Hát kedves Kommentelők! Ha visszaolvassátok a kommenteket tisztán látszik az oszd meg és uralkodj szuper működtetése és remek működése. Gratula Nektek. Egy családi örömből is képesek vagytok ezt kihozni. Mikor fejezitek be a Gyurcsányozást? Minden pici dolgot megragadtok erre tolva a politikusok saját tetteit igazoló szekeret? Mikor fogtok már össze basszus és képviselitek magatokat és az országot a lopósokkal csalókkal népnyúzókkal szemben. Egyébként én úgy gondolom, hogy a lezüllesztett egészségügy nem is alkalmas lassan a gyógyulásra csak a bajok tetézésére-tisztelet az erőn felül dolgozó egészségügyisekre, hogy ez ne legyen igaz, de sajnos ők kevesek a probléma megoldásához-. Az egészségügy problémaival szerencsére vagy sajnos csak akkor szembesülünk, ha szükségünk lenne rá. Akkor aztán jó nagyot esünk a képzeletünkben élő egészségügy és a valóság különbsége láttán. Én úgy gondolom, hogy erről a helyzetről sem a nép tehet, hanem az általa megválasztott és rajta meggazdagodott csűrhe. Mikor fogtok már össze és zavarjátok el ezt a bandát és kéritek számon visszamenőleg is a tolvajlást, népnyúzást. Itt a példa a gyors törvénykezésre. Lehet ezt segítő, de becsületes törvényeket is hozni rövid időn belül nem csak a népet tönkretevő rendelkezéseket.
eszegfu
@perfekt: Nemcsak szeretnék annak látszani, hanem okos is vagyok -- pont annyi eszem van, amennyi kell, igy sajnos Neked már nem tudok adni. Az lehet, hogy nekem értelmezési zavarom van. De mégis mit gondoljak a 16:42 hsz-dről, amikor "csak ugy emberbaráti szeretetből vigyél be néhány roma anyát is szülni, ahol szültetek". Ha elferditettem volna és "sajátosan" értelmeztem, akkor hiába tudod mit akartál mondani, a megfogalmazásod nem pontos. Igaz, hogy ennek az oldalnak is csupán a vélemény-csere a célja, nem a másik fél elemzése, de azért én megköszönöm ezt a kedves jellemzésemet.
perfekt
@nezelodo: Szia-szép napot! Mai 05:06 os kommented-re.:-) Jól indul a napom-nem tudtam a nevetéstől egy darabig -borotválkozni.Megmondom őszintén,meglepődtem ,írásodban felsoroltakon. Valóban én is úgy vélem ,nekem valóban nincs közöm az említettekhez.Egy dologban igazat adok neked nevezetesen ezen a sziporkádon:"mert alanyi jogon mindenki lehet hülye".De erre nem kellene felvágnod:-)
nezelodo
perfekt
Hát jól megdicsérted a Lajost, meg önmagad, hogy erről nem hallottál, pedig elég nagy port vert föl akkoriban. Amúgy fuss neki még egyszer, ha gondolod, hátha megérted. Ja hogy "alanyi jogon mindenki lehet hülye" ezt S.L. mondta, (nem a Semjén lova), amikor a székház árából felöltöztették az Orbán bányákat, és hatalmas veszteséggel szállt ki belőle, a mára már feketeseggű szobatárs, ezzel indokolta az odaajándékozott százmillákat. És ez a lopássorozatnak még csak az eleje volt...
perfekt
@evacica: 06:40 re!Sajnos ,szép nyelvünkben idők során,megjelentek a következő szavak:cigány útra tévedt,cigány munka, cigány pecsenye,cigány zenekar.Bizony gyakran ,használatosak negatív módon-közülük-emberek negatív megítéléseként néhány.Cigánynak(romának) ma már nem csak születés-hanem vállalás kérdése is, úgy tűnik.Hogy honnét tudom,hogy Gyurcsány cigány?Ezt ő saját maga közölte,országgal-világgal,mikor a Parlamentben,és egy politikai gyűlésen, a nyakába akasztott táblával jelent meg:A táblán ezt olvastam!"Én is cigány vagyok"!Az én tudatlanságom csak akkor érdemelhet figyelmet-amennyiben okosabb mondja---ha butább--a kutyámat nem érdekli!
perfekt
@eszegfu: Szia.Ma 8:05 re.Könnyű azt elosztani, ami nincs.Én a lottón nyert milliókat osztogatom világba.Az önelégültségedre Senecá-tól egy mondást engedj meg -szíves figyelmedbe ajánlanom!"Az okos ember letagadja amije van,a buta azzal is dicsekszik,amije nincs"!És érdemi hozzászólások hiányában-személyeskedésre a válasz ugyan az-
vitamin51
@eszegfu: Többek között gondolok Hajdú/Sarka, Berki/Pamela, Vajna/Tímea, stb. stb. Győzikét csak zárójelbe teszem, mert ő habzsol, hol sok van neki, hol meg a NAV felé tartozik, de ami jellemző ezekre a párosokra, hogy könnyen jutnak olyan összegekhez, amiről a becsületes, munkás emberek legvadabb álmukban sem érhetnek! Csak nézzük meg ezeket VV, Éden stb valóság show szereplőket, mai napig közük nincs a becsületes munkához, mégis luxusban élnek. Tisztelet a kivételnek!
eszegfu
@vitamin51: Ebben igazad van. Valóban az Általad irt emberek luxus körülmények között élnek. Szerintem azonban ez nem látszik a vagyonukon, vagyis nekik nincs, csupán jó helyre "ültek le". Talán 10-20 év mulva még egy házuk se lesz. Az is lehet: nem jól látom a helyzetet.
eszegfu
@perfekt: Nem értettél meg Bölcs Kádi! Sebaj... nincs mit ezen "ragozni". Üdvözöllek!
reseva
@perfekt: De azért Senecát nem istenként tiszteljük, ugye?
perfekt
@reseva: 10:57. Nem mondtam --hogy Isten.Talán inkább élettapasztalata,a bölcs jelzőt megérdemli.
tivoli
@reseva: ma, 10:57
Ha Nero-nak jó volt..
perfekt
@tivoli: Sokkal több volt Nérónál,a korabeli feljegyzések szerint,tanítója volt Nérónak-és tanácsai mindég a szertelenség ellen volt.Kivégzésektől vissza tudta fogni Nérót--ez keveseknek sikerülhetett az a világtörténelemben is.
csa-csa
ennél csak az lett volna nagyobb poén, ha a sors úgy hozza, hogy Öszödön születik.-.!
varrólány
@tivoli: 10:00 Neked biztos van külön fényképalbumod mert mindig találsz valami ütőset! :-)
Az lett volna igazi ha most meg a nyakába rakja hogy" Mi is a közkórházban "szülünk!"
evacica
@perfekt: Az a tábla egy figyelem felhívás volt, mint Párizsba a merénylet elleni tüntetésen is sokuk nyakában volt a lap neve.Mellesleg tudomásom szerint Gyurcsány apai ágon a felvidéki középnemes Gyurcsány család leszármazottja. Persze ez most teljesen mindegy, volt már ő zsidó is kinek mikor milyen kedve van a sértegetésre. Sokan Orbánról is állítják hogy roma származású de ez sem felel meg a valóságnak, de a sértegetéshez a megbélyegzéshez nagyon jó, Sajnálom mikor emberek ilyenekkel sértegetik a másik embertársukat,
evacica
@tivoli: A baj csak az hogy nem érteted meg, hogy ezt miért is tette a nyakába. Néha nem ártana, ha a narancsosködtől gondolkodnál is.
1magyar
Megteheti, meg is teszi. Nagyon helyes! Jó szülők. Miért vannak ezen kiakadva?
Bár minden gyerek ilyen jó helyre tudna csak születni!
Bezzeg azon a bírón nincs kiakadva senki aki elengedte a saját gyerekeit megerőszakoló és patkányürülékkel etető szülőket?
tivoli
@evacica: ma, 17:35
Az értetted 2 db t betű-vel írandó.
Fradigege
Alig tudták kifizetni. Marha drága lehetett. Most éheznek és nyögik a hiteleket. Rendezzek gyűjtést Szabolcsban???
mariaberta
Azaz 500 ezer, de az újságírók előszeretettel használják a "millió"-t, mert az jobban hangzik és jobban bosszantja a "47.000-ből meg lehet élni" népes társaságot.
perfekt
@evacica: szia17:33 ra.Nem szoktam embereket, sem bőrük színei szerint-sem vallási hovatartozásuk, sem pártszempontok szerint jellemezni.Csak és kizárólag viselkedéseik szerint.Tőlem nem olvasható Gyurcsány zsidózása--és Orbán cigányozása sem--de mikor olyat tesznek ami személy szerint,nekem nem tetszik,megemlítem.Ezt tettem most is.Szíves figyelmedet felhívnám arra-hogy azt a feliratos táblát,nevezett a nyakában hordta.Nagy tévedés a párizsi vérengzéssel összemosni önvallomását.--jóval az előtt olvasható volt.Tehát vállalta-legyen ez az ő meleg büszkeségének" ügye.Talán a kis Rickárdó kórházi rendőri őrizeténél volt ez az eset.De mindegy,ez nem változtat a leányzó fekvésén.
evacica
@perfekt: Meglehetőssen gusztustalan a megnyilvánulásod de lelked rajta.
perfekt
@evacica: Amennyiben avatárod női nevet "takar"-- kívánnivalókat csak a te viselkedésed,véleményed hagy kívánnivalót maga után.És ,ha már nem tudsz konkrétumokkal szolgálni--jobb lenne-ha nem foglalkoznál velem.Én nem vagyok hajlandó, parttalan személyeskedésekre még veled sem ,csak beszélgetésekre,mert én tisztelem a nőket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.