Újra előkerült a gitár a Demokratikus Koalíció tisztújítóján. A párt az – egyben arculat megújító – eseményt hasonló stílusú, rockos videókkal harangozta be, a pártelnök szerint azért, hogy az embereket kiragadják a búskomorságból. Gyurcsány az eseményt nyitó évértékelő beszédében úgy fogalmazott, "magyarnak lenni nem sírva vigadás, és "nem búskomoran kell harcolni az Orbán-rezsim ellen."

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Csak egy apró megjegyzés a firkásznak! Ha egy gitáros a hórok közé csap, akkor a hangszer bizony néma marad, lévén egy húrt sem talál el, mivel a hórok között nincs hór. De ez apróság!
silber13
@szolmekkoj: Hogy Vágó Pista " nagy gitáros " lenne?? Ez erős tólzás Ismerem a játékát.. Hát nem egy Patitucci, és nem egy Jack Bruce kaliberű tehetség! ( Ez utóbbit az Isten nyugosztalja!)
Katalina62
@amaramaistanna: Én egy percig sem mondtam,hogy nincs igazságod, mert Gyurcsány, tényleg nevetséges volt a gitárral a kezében, viszont többieken látszott, hogy humorra veszik a dolgot, és élvezik. Nekem ez még tetszett is. Gyurcsány Ferenc jelenete nekem sem! Kétségtelen ez nem volt jó ötlet. Azt viszont túlzásnak tartom, hogy a DK emitt elásta volna magát, vagy, ha igen azt kettős mércének tartom. Ugyanis az ellen oldal képviselői alakítottak már ennél cifrábbat ízléstelenebbet is.
amaramaistanna
@Katalina62: Igen,de most a DK-ról volt szó.
Katalina62
@amaramaistanna: Ebben igazad, van, de a kettős mérce attól még nagyon is működik! Remélem nem baj, hogy nem mindenben értek veled egyet, de abban nagyon is, hogy a logó tényleg ramaty, és hogy ez az egész nem igazán sikerült!
amaramaistanna
@Katalina62: Természetesen nem probléma,hiszen nem látjuk feltétlenül mindig hasonlóan a dolgokat. Unalmas is lenne. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.