A Győri Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a háromnapos csecsemőnek az életét, akit a kórházból édesanyja engedély nélkül magával vitt – írta meg a police.hu.

2015. március 29-én 18 óra 55 perckor a győri kórház szülészeti osztályáról egy 32 éves győri lakos, újszülött gyermekével engedély nélkül távozott. A gyámhivatal tájékoztatása alapján a hölgy ellen ideiglenes gyermekelhelyezési eljárás van folyamatban, ezért csecsemőjét nem vihette volna magával.

A rendőrök a város területén kutatásba kezdtek és a zavart viselkedésű nőt, karjában a síró csecsemővel 19 óra 10 perckor Győr-Sziget városrészben igazoltatták. Az asszony a járőrök kérdéseire összefüggéstelenül felelt és erősen szorította magához kihűlt testű gyermekét.

A rendőrök az anyát megnyugtatták és kislányával együtt, a helyszínre érkező mentőszolgálati munkatársak segítségével kórházba szállították.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Ellopta a saját gyerekét? Mert úgy döntöttek, hogy elveszik tőle, mert "sem a szociális helyzete, sem az értelmi képességei..." ő meg csak szorította.. Jajjjjjjjj!
szolmekkoj
Csodálkoznak hogy elvitte a saját gyerekét, akit aztán később el is vettek tőle. Én már halottam olyanról is, hogy 7 évig nem vették el a pedofil szülőktől a gyereket. Vajon miért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.