A Pénzcentrum exkluzív információkat tudott meg a legújabb magyar lottómilliárdosról, aki nemrég felvette a nyereményét.

Az nem derült ki, hogy az ország melyik részén talált gazdára az 5 milliárd forint, de néhány érdekesség azért napvilágra került. 

18, 55, 56, 83, 90 – ezekkel a számokkal nyert valaki 5 049 127 895 forintot az ötös lottón. A legújabb magyar milliárdos kitöltötte a Szerencsejáték Zrt. úgynevezett nagynyertes kérdőívét, melyből megtudhatunk egy-két információt róla.

Eddigi anyagi helyzetéről annyit árult el, hogy éppen kijött a havi jövedelméből, viszont nem először nyert nagyobb összeget. Az Ötöslottó mellett rendszeresen játszik Kenót, és Eurojackpotot.

Hosszú évek óta lottózik, saját bevallása szerint mindig is hitt a szerencsében. A nyertes szelvényt egyedül játszotta meg, nem barátokkal, rokonokkal. Különleges szisztémákban nem hisz, de van egy egyedi babonája: mielőtt belép a lottózóba, az ajtó előtt hármat toppant.

Nem tervezi elhagyni sem az országot, és a jelenlegi munkahelyét sem akarja otthagyni. Nem akarja feladni az eddigi életformáját, viszont azt tervezi, hogy elköltözik arról a településről, ahol most lakik.

A pénzt befekteti, és kérni is fogja megbízható pénzügyi befektető segítségét a legoptimálisabb, legbiztonságosabb befektetéshez – tudta meg a Pénzcentrum a Szerencsejáték Zrt-től.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@szandokan: A játékfüggőség az, ha valaki "éppen kijött a havi jövedelméből" azért nem jut egyről a kettőre, mert hetente hazardírozik, holott már "nem először nyert nagyobb összeget".
Én is játszom egy ideje, --nem régóta--, mert megtehetem, hogy egy minimális összeget kidobjak az ablakon, mivel mellette nem kell a fogamhoz verni a garast, és egy váratlan kiadásra mindig van tartalékom. Ha már nyertem volna "nagyobb összeget", akkor örülnék, mint majom a farkának, és nem kísérteném a sorsot. De én nem vagyok játékfüggő.
A véleményemet meg fenntartom: ez a cikk kamu, egy no name nyertesről, a hülye függők további etetésére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equilibrium
Az ilyen egy két találatost sem érdemel...
Javaslom neki a közmunkát havi 50 ezerért. A nyereményét pedig dobja bele a Dunába... vagy a Tiszába... vagy húzza le a klotyón... :(
kamazuka
Istenem öt milliárd!
Betenném bankba és kikötném,hogy nem kamatozhatna!
Ebben az esetben kezelési költség sem terhelné!
Vigyázni már csak tud rá a bank?!
vitriol
ha én valami csúcsvezető vagyok a Szerencsejáték RT-nél, akkor mondhatom azt, hogy a nyertes jelentkezett a pénzért, nem tudják ellenőrizni, mert az egész akció hivatalból titkosítva van. / a pénzt meg el lehet tenni!/
Lepényleső
Sőt,közmunkás lesz. -"Szavazz rám,szüzet csinálok anyádból,szavazz rám!"
panellproli
A helyében én az összes pénzt a világ legjobb orvlövészére költeném.
szandokan
@Equilibrium: A szokásos magyar rosszindulat megvan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.