A Pénzcentrum exkluzív információkat tudott meg a legújabb magyar lottómilliárdosról, aki nemrég felvette a nyereményét.

Az nem derült ki, hogy az ország melyik részén talált gazdára az 5 milliárd forint, de néhány érdekesség azért napvilágra került. 

18, 55, 56, 83, 90 – ezekkel a számokkal nyert valaki 5 049 127 895 forintot az ötös lottón. A legújabb magyar milliárdos kitöltötte a Szerencsejáték Zrt. úgynevezett nagynyertes kérdőívét, melyből megtudhatunk egy-két információt róla.

Eddigi anyagi helyzetéről annyit árult el, hogy éppen kijött a havi jövedelméből, viszont nem először nyert nagyobb összeget. Az Ötöslottó mellett rendszeresen játszik Kenót, és Eurojackpotot.

Hosszú évek óta lottózik, saját bevallása szerint mindig is hitt a szerencsében. A nyertes szelvényt egyedül játszotta meg, nem barátokkal, rokonokkal. Különleges szisztémákban nem hisz, de van egy egyedi babonája: mielőtt belép a lottózóba, az ajtó előtt hármat toppant.

Nem tervezi elhagyni sem az országot, és a jelenlegi munkahelyét sem akarja otthagyni. Nem akarja feladni az eddigi életformáját, viszont azt tervezi, hogy elköltözik arról a településről, ahol most lakik.

A pénzt befekteti, és kérni is fogja megbízható pénzügyi befektető segítségét a legoptimálisabb, legbiztonságosabb befektetéshez – tudta meg a Pénzcentrum a Szerencsejáték Zrt-től.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@szandokan: A játékfüggőség az, ha valaki "éppen kijött a havi jövedelméből" azért nem jut egyről a kettőre, mert hetente hazardírozik, holott már "nem először nyert nagyobb összeget".
Én is játszom egy ideje, --nem régóta--, mert megtehetem, hogy egy minimális összeget kidobjak az ablakon, mivel mellette nem kell a fogamhoz verni a garast, és egy váratlan kiadásra mindig van tartalékom. Ha már nyertem volna "nagyobb összeget", akkor örülnék, mint majom a farkának, és nem kísérteném a sorsot. De én nem vagyok játékfüggő.
A véleményemet meg fenntartom: ez a cikk kamu, egy no name nyertesről, a hülye függők további etetésére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Gratulálok neki! Remélem bölcsen fogja kezelni a pénzt.
Commneter
... hát ezt, sokáig is tart majd ledolgoznia!:D
m.macskosz
"Eddigi anyagi helyzetéről annyit árult el, hogy éppen kijött a havi jövedelméből, viszont nem először nyert nagyobb összeget. Az Ötöslottó mellett rendszeresen játszik Kenót, és Eurojackpotot." Azt hiszem az ilyenekre mondják, hogy játékfüggő.
(Egyébként: hiszem, ha akarom, hogy egy valaki nyerte meg.)
szandokan
@m.macskosz: A játékfüggőség az inkább azt jelenti, hogy ha valaki minden pénzét bedobálja a játékgépekbe, és akár rabol is , ha elfogy a pénze, inni kezd, a családja is belerokkan. Aki hetente kitölt pár szelvényt, még nem játékfüggő, ennyi erővel az ország nagyobb hányada az.
m.macskosz
@szandokan: A játékfüggőség az, ha valaki "éppen kijött a havi jövedelméből" azért nem jut egyről a kettőre, mert hetente hazardírozik, holott már "nem először nyert nagyobb összeget".
Én is játszom egy ideje, --nem régóta--, mert megtehetem, hogy egy minimális összeget kidobjak az ablakon, mivel mellette nem kell a fogamhoz verni a garast, és egy váratlan kiadásra mindig van tartalékom. Ha már nyertem volna "nagyobb összeget", akkor örülnék, mint majom a farkának, és nem kísérteném a sorsot. De én nem vagyok játékfüggő.
A véleményemet meg fenntartom: ez a cikk kamu, egy no name nyertesről, a hülye függők további etetésére.
m.macskosz
@m.macskosz: Ja, és ki is tehetné a szerencsejáték rt. a cikk végére: (x)
szandokan
@m.macskosz: Mindegy, mi a véleményed, mert nincs igazad úgysem. Kész...:-) Egyébként én soha nem játszottam, vannak ennél sokkal kellemesebb függőségek is az életben...
lópicigáspár
@szandokan: Ganxta Zoli után szabadon: Pénz, drogok, fegyverek, na meg a pin.k! :-)))
m.macskosz
@szandokan:"Mindegy, mi a véleményed, mert nincs igazad úgysem. Kész...:-) "
Akkor mi a bánatért reagálsz?
m.macskosz
@lópicigáspár: Na meg a sírás-rívás a devizahiteles eladósodás miatt.
Dr. Felipe
Aha, keményen dolgozó kisember. Csak a kamatokból 20-30 milliót kaszálhatna havonta, ez meg dolgozni akar. Vagy idióta, vagy az MNB ben dolgozik, vagy mindkettő.
m.macskosz
@Dr. Felipe: Illetve a kormány apparátusa megírta ezt a csodálatos sztorit a nagyérdeműnek, hogy tovább is adakozzon a szerencsejáték/kormány javára.
(Képzelem, mit összeröhöghettek a havi pár millás jövedelmükért, amíg összehozták ezt a könnyfakasztónak szánt történetet.) :(
Lássuk be azonban, kevésbé gusztustalan az önként adózók lenyúlása,
mint a nyugdíjkassza lerablása volt!
wagabund
az alvilág (néhány tagja)már tudja, ki a nyertes...

szerintem.
volvós
@m.macskosz: 21:09

Bizony, igazad van, mert ezt az összeget a Szerencsejáték Zrt, a MNB, Viktorka, a Mészáros , a Lázár-Rogán kollektiva nyerte, az Andyvajda vezetésével... Rajtad kívül még kb 5 millió itthonmaradt " hivö " hiszi el ezt a mesét...Jaaaaa, nekem ezt tetszett a cikkben :
" Nem tervezi elhagyni sem az országot, és a jelenlegi munkahelyét sem akarja otthagyni. Nem akarja feladni az eddigi életformáját, viszont azt tervezi, hogy elköltözik arról a településről, ahol most lakik..."
Na ebböl látszik, hogy egy szemenszedett hazugság !!!
Ugye ismerjük a Manyup-Selmeci " duót " ...
m.macskosz
@wagabund: Én is tudom, pedig közöm nincs az alvilághoz. :)
m.macskosz
@volvós: "...és a jelenlegi munkahelyét sem akarja otthagyni. Nem akarja feladni az eddigi életformáját, viszont azt tervezi, hogy elköltözik arról a településről, ahol most lakik..."
Ühüm.
A hülyék meg odaát vannak. Gondolom, vesz egy olcsó vályogházat, ahonnan majd a távolsági busszal bejár a munkahelyére...
Persze, hogy kamu az egész.
m.macskosz
@volvós: Juj, de köszike!
Most már szép álmaim lesznek,
vagy inkább ne is legyenek,
csak egy jót szunyáljak! :)
További szép estét, szia, sziasztok!
soljanka
Elképzelhető, hogyha konkrétan nyerek átértékelem a dolgot, de én speciell szeretek dolgozni.
Igaz, hogy ennyi pénzzel olyan munkát végeznék, amit szeretek. Én pl. szeretem az embereket, nagyon szívesen csinálnék olyat, ahol segíthetek. Lehet, hogy csak 6 órában, de biztos dolgoznék. (Persze ezt most is csinálhatnám, csak nem élnék meg belőle.)
Mert milyen klassz lehet, hogy egy pillanatra sem kell gondolni a gyerekek jövőjére, a csekkekre, hanem teljesen a melóra koncentrálhatok. Ha meg végzek, akkor meg a család, a hobbi.
Azaz épp ideje, hogy nyerjek: mindenki jól jár vele a környezetemben. :)
Desischado
@m.macskosz: Ehhez nincs mit hozzáfűzni, teljesen egyetértünk. Kérdem én, ki az a hülye, aki engedne bármit is megjelentetni magáról? Érdekes, ezek a "nyertesek" még sohasem mutatkoztak a nyilvánosság előtt. És dolgozna? Gondolom, ha kevés volt a jövedelme, akkor nagyon sz@r munkája lehetett. És tovább csinálná?! Már itt tetten érhető a hazugság. szerintem is azért van kitalálva, hogy a sok hülye továbbra is vegye a szelvény!

@soljanka: Ez az. Én is szeretek tevékenykedni, ha lenne elég pénzem, akkor sem ülnék tétlenül. Nem bírnám ki, hogy egész nap semmit sem csinálok. De az remek lenne, ha azt csinálhatnék amit akarok, és nem lennék egy munkáltatónak sem kiszolgáltatva!
szandokan
@lópicigáspár: Ahogy mondod, meg különösen náci szeretek még lenni, szinte már függő vagyok:-)
szandokan
@m.macskosz: Csak elejét akartam venni az irigységednek, de amint látom, nem sikerült...
m.macskosz
@szandokan: tegnap, 23:23
Bizonyára a hőség teszi, hogy már megint fogalomzavarod van, rosszindulatú és igaztalan megjegyzéseket teszel, és ostobaságokat beszélsz.
Ha én irigy vagyok, az tény, annak nem lehet elejét venni. Arra legfeljebb te, szélesgábor és patakiattila lehetne képes, de nekem akkor sem kellene 5 milliárd forint, ha sírva könyörögne bárki, hogy elfogadjam. Öt milliónak örülnék, 50 milliónak pláne, még 500 millióval is tudnék mit kezdeni, 5 milliárd forinttal csak a gond van. Ekkora összeg engem nem boldogítana, nem vagyok és fideszes.
m.macskosz
@m.macskosz: "...nem vagyok és fideszes."
Helyesen: nem vagyok én fideszes. Bocs.
Feraj49
"Szegény ember" ! Most aztán "bajban" vagy. Előbb-utóbb megtudják a "rokonok " és jönnek "kölcsönkérni" .
Levendula
Ez a nyertes vagy hülye, vagy egysejtű. Egyik esetben sem érdemli meg a teméntelen pénzt. Igényei sincsenek. Szerintem a legjobban teszi, ha beadja a "közösbe", 1-2 stadiont lehetne belőle építeni.
1magyar
Ne vegye már el azt az egyetlen munkahelyet másoktól ha nincs szüksége rá! Inkább teremtsen munkahelyeket ennyi pénzből!
Január
@1magyar: A munkahely teremtéshez ész is kell, azt működtetni stb.

Nekem az tetszik, hogy elköltözött, de mégis a régi munkahelyén akar dolgozni. Persze meg reggelente várja a 6:20-as buszt, mert az olyan élvezet.
Szóval igaza van Macskosznak, hogy kamu az egész.
Irígykedni meg nem irigykedik senki, mert nagy pénz - nagy gond is. Az átlagembernek, aki nem szokta ennyi pénz már teher, ha ugyan tényleg megnyerte valaki.
csa-csa
@1magyar: ne is vegye el másoktól a munkát! Húzzon innen amilyen gyorsan csak lehet!
vissza se nézzen!!!
EGO
Ja, dolgozni fog, beszedi a lakbért az ötszáz lakása után, mint passzív jövedelmet!
Equilibrium
Az ilyen egy két találatost sem érdemel...
Javaslom neki a közmunkát havi 50 ezerért. A nyereményét pedig dobja bele a Dunába... vagy a Tiszába... vagy húzza le a klotyón... :(
kamazuka
Istenem öt milliárd!
Betenném bankba és kikötném,hogy nem kamatozhatna!
Ebben az esetben kezelési költség sem terhelné!
Vigyázni már csak tud rá a bank?!
vitriol
ha én valami csúcsvezető vagyok a Szerencsejáték RT-nél, akkor mondhatom azt, hogy a nyertes jelentkezett a pénzért, nem tudják ellenőrizni, mert az egész akció hivatalból titkosítva van. / a pénzt meg el lehet tenni!/
Lepényleső
Sőt,közmunkás lesz. -"Szavazz rám,szüzet csinálok anyádból,szavazz rám!"
panellproli
A helyében én az összes pénzt a világ legjobb orvlövészére költeném.
szandokan
@Equilibrium: A szokásos magyar rosszindulat megvan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.