Kiderült, hogy miért feszül egymásnak akkora erővel Pécsi Ildikó és menye. Bár Pécsiék eddig nem akartak nyilatkozni, a Borsnak most beszéltek egy kiemelésre érdemes rendkívüli tételről, ami korábban sehol sem jelent meg. Eszerint Pécsi Ildikó fia, Csaba és Csilla közös és több intézet felé fennálló adóssága – a svájci frank árfolyamának is köszönhetően – közel 150 millió forintra rúgott! A törlesztés a bankoknak finanszírozhatatlanná vált, ingatlanokat kellett értékesíteni azért, hogy rendezhessék a pénzintézetek felé fennálló tartozást. Aki a 150 milliós közös adósságot visszafizette: Pécsi Ildikó, a férje és fia. A volt feleség neve nem szerepel a törlesztők között. Pécsiék ügyvédje szerint az állítólagosan a válás előtt átjátszott ingatlanokkal kapcsolatban is más az igazság.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Úgy látszik Csilluka is a saját lábán áll az anyósáék mankójával. Ha kiverik a mankót a hóna alól akkor ő + kiveri a hisztit.
Az utóbbi időben csak olvastam a sok mindent amit összenyilatkozott.
Inkább nem kommentelném ezt a viselkedést.
szaboria1
@Mézike: Bizony Csillácska azokba akar belemarni akik évekig eltartották.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.