A Kossuth-díjas művész és Pártos Csilla között egyre durvább harc folyik – írja a Bors.

Mivel az ifjabb hadviselő fél nem hajlandó elhagyni anyósa házát, és bérleti díjat sem fizet, a színésznő a jog nehéztüzérségét veti be ellene.

A történet tavaly kezdődött, amikor a művésznő fia bejelentette, elválik Csillától. Csilla jelenlegi otthona – egy 114 négyzetméteres többszintes budai lakás – ugyanis jelenleg Pécsi Ildikóé.

Ezt a gyönyörű házat több mint húsz éve, a férjemmel közösen vettük Csabának, aki négy évig használta legénylakásként. Majd miután elvette Csillát, együtt éltek ott, ám a lakás az én tulajdonom

– nyilatkozta tavaly júliusban a művésznő.

Azóta közel egy év eltelt, a válóper zajlik, és Csilla még mindig élvezi a rózsadombi villa nyújtotta kényelmet.

Pécsi Ildikó azonban ezt már nem hagyta szó nélkül és néhány hete levélben szólította fel a menyét. A hivatalos okiratban választás elé állította: költözzön ki az ingatlanból, ellenkező esetben bírósághoz fordul és az ingatlanba történő birtokba lépéséig havi 300 ezer forint használati díjat kér a jogcím nélküli használat után.

Sokan azt gondolják, hogy Ildikó magának akarja a használati díjat, pedig nem erről van szó. Az összeget számlára átutalva szeretné minden hónapban, hogy amint az unokája nagykorú lesz, kaphasson egy saját lakást

– árulta el egy családi barát.

A levél megküldését követően Pécsi Ildikó 15 nap haladékot adott a jógaoktatóként dolgozó revütáncosnak a döntéshez, ám hiába. Hetek óta nem érkezett válasz.

Pécsi Ildikó megelégelte, hogy Csilla hallgat, elfogyott a türelme.

Úgy érzem, mi az első pillanattól kezdve korrekt módon bántunk Csillával. Sajnálom, hogy az elmúlt két évben nem sikerült dűlőre jutnunk, ezért kénytelenek leszünk bírósághoz fordulni

– szögezte le Pécsi Ildikó.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tízen akárhány házból egyet sem hagy meg Csillának és az unokának? Elnézné, hogy menjenek a híd alá? Hihetetlen emberi gonoszság...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@Horizont: Nem ítélkezik itt senki. Látod, még a bíróság sem. :)
Csak, ha már a művésznő állandóan bedobja témát - mert a sajtónak legtöbbször ő nyilatkozik-, akkor csámcsogunk rajta egy kicsit.
Én személy szerint a két pipogya alakon röhögök, és bevallom érzelmi alapon Csillának és a gyerekének szurkolok.
Lackó50
@Horizont: Ebben is igazad van. Valóban itt inkább kérdések merülnek fel. A nagyobb probléma, hogy akkor nem kellene az újságoknak össze-vissza nyilatkozni, mert ezzel csak saját maga ellen hangolja az embereket. Minden családban lehetnek problémák, de nem mindenki rohan a médiához, hogy kiteregesse. Ezzel nem tudom, hogy mi a szándéka, hogy a nyilvánosság elé tár apró részleteket, mert így az a látszata van, hogy csak a címlapra akar kerülni bármi áron. Ha bevállalta a nyilvánosságot, akkor vállalja annak a következményeit is.
vitriol
Gondolom, a teljes igazságot senki sem ismeri, mégis kemény ítéleteket mondanak egyesek. Én nem venném a bátorságot, hogy a voksomat letegyem valaki mellett, ha nem ismerem a tényeket. Így szúrják el a magyarok a fontos választásokat is. Pontos információk nélkül csupán szimpátia alapján nyilvánítanak véleményt, aztán ez lesz az eredmény!
soljanka
@Horizont: A tárgyalásról kikerülő dolgokban persze benne lehet a média, meg akár Csilla is. Akár ő is gerjesztheti az indulatokat.
Viszont egyik fél sem nyilatkozik: az ügyvédek, viszont igen.
Nekünk meg jó, mert a sok valós, napi politika mellett lehet kicsit bulvároskodni.
soljanka
@Horizont: Pécsi Ildikó nem tartozott a kedvenceim közé. Talán épp a nagy hangja, természete miatt. Lajosomról meg róla többet hallottam. Igaz, vidékiként színházban nem láttam, pár filmben igen. Hatalmas életút, változatos pálya.Sok szerep, közélet, írás. ( Az a nagymamis tanácsadás a Nők lapjában borzalmas volt) De szimpatikus soha nem volt. A díjak meg hát...Vagy kiérdemelte valaki, vagy nem.
Lehet, hogy egy Töröcsik Mari esetében elfogult lennék.
soljanka
@Horizont: Mintha nagykövet is lett volna. Prágában talán. De ez nagyon régi dolog, lehet nem jól emlékszem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.