Nem tud egyezségre jutni Pécsi Ildikó és Pártos Csilla – írja a Bors.

„Ügyfelem nehezen viseli ezt az egész hercehurcát. Azt feltudja dolgozni, hogy a házassága megromlott Szűcs Csabával, és a férje válni akar tőle, de azt már nem, hogy húsz év együttélés után egy forint nélkül akarják utcára tenni őt és a fiát. Méltatlannak érzi az egészet”

- mondta Pártos Csilla ügyvédje, dr. Gerencsér András.

Csak abban tudtak egyezségre jutni, hogy az ügyfelem nevelje a fiát. Szűcs Csaba pedig mindössze néhány hónapja fizet tartásdíjat, havi 20 ezer forintot, és ennyit szeretne továbbra is. Mi azonban 150 ezer forintot kérünk, visszamenőleg. 

Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba ügyvédje, dr. Bilkei-Garzó Dávid a fentiekkel kapcsolatban a következőt közölte:

Pártos Csillával ügyfelem 2013 októberétől próbál kommunikálni, egyezséget kötni, megállapodni. Ez idáig három komplett, részletes, mindenre kiterjedő írásbeli megállapodástervezet született, amit el is küldtünk Pártos Csilla korábbi és jelenlegi jogi képviselőjének. A reakció vagy folyamatos hallgatás vagy egymondatos elutasítás volt azzal, hogy kérnének egy másik javaslatot. A Pártos Csilla által jelenleg lakott ingatlan vonatkozásában a tulajdonos – aki ügyfelem édesanyja – két és fél év ingyenes lakhatást biztosított volna azzal, hogy a közös költséget is átvállalja Pártos Csilla helyett. Ez sem volt azonban Csilla számára elfogadható. 

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Milyen egyszerű lett volna, ha Pártos Csilla és Szűcs Csaba elválnak, és minden vitát lerenedznek ketten. Ha anyuka nem avatkozott volna bele talán már mindketten élnék az életüket. Lehet, hogy Csabika nem adta volna el az ingatlanjait, nem ruházta volna rá a szüleire, vagy ha igen akkor ketten ölték volna egymást egy darabig.
Mindeközben ott van egy szerencsétlen gyerek is. Remélhetőleg nem lesz olyan pipogya, anyuci fiacskája, mint az apja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@KERKA: Én szegény gyereknek drukkolok.
hetöndöe
@soljanka: Jól látod,a kedves mamát és minden szereplőt ebben a történetben csupán a fösvénység mozgat.Undorító emberek.
Másik
Valóban nem sok értelme lenne egyik, vagy másik mellé állni, mert annyit és úgy tudunk, ahogy a bulvár tálalja.
Nekem csak egy észrevételem van, ami a törvény ilyen esetben: a gyerek tartása mindkét szülő részére kötelező!
Ha erre azt mondom fele-fele, akkor a kisfiú havi 300.000-ből fog élni?
Értem én, hogy a 20 ezres ajánlat kevés, mert annak nagyobb anyagi teher, akinél a gyerek marad, de a magam szintjéről nézve a 150.000 sok.

Hadd legyek bíró! Kapjon kézhez 70-et, a többit kössék le a gyerek nevére.
rosalinda57
@Másik: Egyetértek. Csilla asszony csak beleült annak idején a készbe. Ha válnak, igazából őt semmi nem illeti meg. Viszont a gyermek után gyerektartás kizárólag akkor jár, ha még iskolába jár. Ha nem , akkor menjen el dolgozni, hiszen 16 éves a kötelező oktatásban való részvétel. Az 50-60 ezer Ft összegű ajánlat pedig teljesen elfogadható összeg manapság.( Jó, az igaz, hogy a flancoláshoz kevés, de azt Csilla asszony teremtse meg magának és a fiának.)
KERKA
Ez az a helyzet, amikor a kedves mama akarja irányítani az egész családot, mindennek úgy kell lennie ahogyan ő akarja. Ha hagyta volna a kisfiát, hogy élje a saját életét, és nem belepofázni mindenbe, akkor másképp alakult volna. De tudomásul kell venni, hogy vannak olyan anyák, igen vannak, akik megmérgezik a saját gyerekük életét. Azzal, hogy nem hagyjál élni őket.
Ezek a vagyoni dolgok pedig már kibogozhatatlanok, majd egy ügyvéd rendbe teszi.
Az biztos, hogy szétesett egy család, mindenki a magáét fújja pro és kontra.
Pécsi Ildikó a szememben egy tehetséges színművésznő, ünnepelt sztár a színpadon, de az életben elbukott. Legalábbis az én szememben
Másik
@rosalinda57: Biztos keletkezett valami közös vagyon is, annak a fele az övé.

Sajnos sokan nem hiszik el, hogy nagy vagyoni különbség esetén kell egy házassági szerződés, mert ma már a holtomiglan-holtodiglan ritkaság. És még akkor is kell egy tisztességes végrendelet.

Egy minimálbérrel egyező összeg nagyon gáláns dolog, ha valaki megengedheti magának, hogy kifizesse. A gyerekek anyagi elkényeztetése nem vezet jóra, akár családban, akár egyszülős neveléssel nő fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.