Gesztesi Károly interjút adott a Story magazinban, ahol arról beszélt: ő már az élete vége felé közelít, így a hátralevő időszakot szeretné úgy kiélvezni, ahogyan akarja.

Az átlagéletkor Magyarországon hatvan körül van. Én 53 éves vagyok, Ki tudja, mennyi van még hátra?! Nekem már a B oldal forog. Szeretném élvezni az életet a maga teljességében. Nekem ehhez hozzá tartozik, hogy szeretek meginni egy pohár bort, és szeretem reggel egy pohár pezsgővel indítani a napot

- mondta a színész.

Szerinte "A Csalogány család" című darab körüli botrányban – ami miatt elvették tőle a szerepét és fiának, Gesztesi Máténak adták –  pedig félreértették őt:

Én szakmailag maximálisan felkészültem, a lelkiismeretem tiszta. Nem tébláboltam, nem ittam előtte, nem igaz, amit mondanak. Tanúim vannak, hogy rendesen tettem a dolgom. Félreértették a darab közben a színészi játékot: a fülvakarást, a járást, azt, hogy én beszéd közben máshol tartom a szünetet. Megvakarom a fejem, erre azt hiszik, hogy ténfergek. Egyszerűen nevetséges!

- állította Gesztesi, majd azt is hozzátette:

Senkinek nem kérem a segítségét, ha inni akarok, iszom!

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nagypofájú pöcs! Aki nem tudja hol lehet és hol nem lehet inni és ténfereg a munkahelyén, az jobban teszi ha nem okoskodik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
én úgy ismerem, mint Shrek.. ogreként jó volt...
Aki Én
Nagypofájú pöcs! Aki nem tudja hol lehet és hol nem lehet inni és ténfereg a munkahelyén, az jobban teszi ha nem okoskodik.
Eriksson
"Félreértették a darab közben a színészi játékot: a fülvakarást, a járást,"
A művész úrnak joga van akkor vakarózni amikor neki jól esik, hiszen már 53 éves. Kéretik ezt észben tartani, mielőtt valaki félreért és kritizálni merészel.
Egyébként nekem a kedvenc színészem (volt), bármit csinál, vagy nem csinál. Legalábbis amíg nem lett 53 éves.
sentinel216
Ajjaj ...Karcsit feldarálta a celeb életmód. Maradt volna a szinkronszobában! Szinkronban profi volt. Most jött el az ideje, hogy megváltoztassa a hozzáállását. Ha inni akarok, félretolom a poharat!
Strong
Mértékletesség!
Hit!

..nincs vége hatvannál..max. a földön...
Szeparepa-
Az nagyon helyes, hogy amikor inni akar, iszik. Kérdés hogy mit és mennyit. Viszont a férfi átlagéletkor hazánkban 68 év, tehát inkább 70 körül van...
nyanya001
Minek inni, mióta a vedelést feltalálták ! :))
mariaberta
Alkoholista és kész! Igyon, amennyi jól esik, meg még annál is többet, saját sorsának kovácsa. Nem olyan nagy szám, hogy ennyit kelljen vele foglalkozni.
Feraj49
Felőlem piálhat amennyit akar,de rinyáljon,hogy milyen kicsi a nyugdíja !
wagabund
@sentinel216: 12.11...a szinkronszobába as Claudia révén került..amíg nem ismerték egymást, addig nem is tudtuk, hogy létezik..

aztán Claudia elkezdte kijárni a jobb helyeket..(amire alaklmas volt) az evős, ivós szerepeket nagyon csipázta..
sentinel216
@wagabund: Claudia azt nyilatkozta - anno -, hogy a hangjába szeretett bele. Nem láttam Karcsit színpadon, de jó kritikákat sem olvastam róla. Legföljebb a botránysajtóban szerepeltek gyakran a volt nejével.
wagabund
@sentinel216: egy biztos...számomra Shrek hangjaként múlhatatlan érdemeket szerzett...hogy amúgy milyen színész, vagy ember, azt nem tudom...
ja...zongorázni láttam-hallottam...azt kiválóan bűvöli...
Fradigege
Kiteregették róla a családi szennyest. Nem csodálkozom, hogy piál. 1 pohár bor, hahaha... ez vicces. Én a melóm miatt nem igazán ihatok, de ha szabin vagyok vagy szabadnap, akkor sejhaj dinom-dánom, ami van minden.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.