A szavazás a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon gyökeresen meg fog változni. Az elmúlt évek versenyein a nagy Döntő során minden pontbemondó szóvivő közölte a nézőkkel, hogy országa mely más országoknak hány pontot adott. Ezek a pontszámok az adott ország közönségszavazataiból és a szakmai zsűri pontjaiból tevődtek össze (fele-fele arányban). 2016-tól azonban a szakmai zsűri és a tv-nézők szavazatai KÜLÖN kerülnek bejelentésre, amely feltehetőleg új izgalmakat ad majd a műsornak. Ez azt is jelenti, hogy az eddigieknél sokkal magasabb pontszámokat is elérhetnek majd egyes országok. Az eddigi évek során a szavazás közben már lehetett következtetni, hogy melyik ország kerül ki győztesként, azonban az új rendszer alapján a győztes produkció/ország csak a műsor legutolsó pillanatában fog kiderülni.

Forrás: music-daily.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Már azt hittem, hogy a magyar kornyikálóra leadott szavazatok duplán számítanak, kompenzálva a felénk áradó közútálatot...:-)
TASzSz
Attól még megmarad KARALÁBÉVERSENYNEK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.