Ellentmondóak a hírek Kulka János állapotáról. Egy névtelenséget kérő informátorunk szerint szombat este, öt nappal kórházba szállítása után végre megszólalt a színész – írja a BorsOnline.

Kulka János kérdésre válaszolva mindössze pár szót képes kipréselni, egyelőre az „igen” és hasonló egyszerű szavak mennek neki. Az orvosok szerint ez a javulás jele, ugyanakkor pontosan mutatja azt a tempót, ahogy az olyan betegségekből lehet felgyógyulni, amelyeket az Országos Idegtudományi Intézetben kezelnek. Vagyis Kulkának igen hosszú időre lesz szüksége ahhoz, hogy újra a régi legyen, úgy beszéljen, tanuljon és mozogjon, mint azelőtt. Azt azonban már tudja, mi történik vele, érzékeli a környezetét és tisztában van az állapotával is.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Mielőbbi jobbulást kívánok.Türelmes, kitartó gondozással gyorsítani lehet a felépülést amennyiben nincs végzetes károsodás. Családunkban is volt ilyen súlyos eset, mely sikeres felépüléssel zárult.
Mangu
Mielőbbi jobbulást kívánok.Türelmes, kitartó gondozással gyorsítani lehet a felépülést amennyiben nincs végzetes károsodás. Családunkban is volt ilyen súlyos eset, mely sikeres felépüléssel zárult.
Január
Azért nem kell hiú reményekben ringatózni egy idegsebészeti dolog nagyon sokáig gyógyul. Rengeteg kitartás, türelem és óriási lelki erő kell a gyógyulásban való hit megtartásához.
Ezt Ő bizonyára tudja is, hiszen van orvos a családjában.
verum
Sok türelmet kívánok a gyógyuláshoz!
prime777
Szerencsétlen Kulka.
Szerintem túl sok volt a stressz is számára a politikai kurzusváltás óta.
Mielőbb gyógyuljon meg!
Hogy színészkedni tud-e még valaha azért abban kételkednék.
Ahhoz nagyon helyre kell jönnie.
Nagyon sajnálom szegénykét.:/
magyarbakancs
Nehéz menet lesz a gyógyulás.
a beszéd és motoros részek sérültek az agy vérzésben,vagy infarktusban akkor az hosszadalmas gyógyulás lesz.
Szorítók érte nagyon.
advocat
Ez ezzel jár. Sajnos. A beszédtévesztés és a szókeresés még egy darabig eltart. Van a családban olyan kinek ez már két héten belül ment. Ma már újra vezet. Is. Reméljük esetében is a legjobbakat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.